Cześć, potrzebuję pomocy. Zainstalowałem program Mercedes WIS/ASRA na moim laptopie z systemem Windows 11. Wszystko poszło dobrze, dopóki nie doszedłem do punktu autoryzacji Warsztatu. Nie można autoryzować, pola walidacji, które należy zaznaczyć, nie działają. Po przyjrzeniu się ustawieniom serwera w programie wydaje się, że klucz nie jest rozpoznawany jako prawidłowy. Pole „ważny” jest niezaznaczone. Klucz wygenerowałem za pomocą generatora kluczy, który był częścią oprogramowania. Ten klucz generuje dwa różne numery jednocześnie: klucz WISnet i klucz EPCnet. Podczas instalacji poproszono mnie o wprowadzenie klucza i wprowadziłem klucz WISnet i wszystko poszło dobrze, ponieważ program został w pełni zainstalowany.
Oprogramowanie, które kupiłem, ma tylko WIS/ASRA, ale nie EPCnet. Czy to jest to, co nazywają „samodzielnym WIS/ASRA”? Jeśli tak, czy potrzebuję innego typu generatora kluczy, który generuje tylko jeden klucz? Co robię źle?
Skłaniam się ku myśleniu, że generator kluczy nie generuje prawidłowych kluczy.
Może ktoś może mi pomóc z dobrym, który mogę wypróbować? Mój adres Mac (LAN-ID) to AA39267A3D1E.
Dodałem kilka zrzutów ekranu pokazujących problem.
Dzięki, Harry
Oprogramowanie, które kupiłem, ma tylko WIS/ASRA, ale nie EPCnet. Czy to jest to, co nazywają „samodzielnym WIS/ASRA”? Jeśli tak, czy potrzebuję innego typu generatora kluczy, który generuje tylko jeden klucz? Co robię źle?
Skłaniam się ku myśleniu, że generator kluczy nie generuje prawidłowych kluczy.
Może ktoś może mi pomóc z dobrym, który mogę wypróbować? Mój adres Mac (LAN-ID) to AA39267A3D1E.
Dodałem kilka zrzutów ekranu pokazujących problem.
Dzięki, Harry