Mercedes-Benz Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
2001 W210
Joined
·
45 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
what is wrong with my AC?

hi,

i put the fan on max speed but it keeps going high/low/high/low/high.... while driving?


what could be the problem?
 

·
Registered
1996 210.020
Joined
·
3,972 Posts
Hello Mike and welcome to the W210 forum. Please take a moment to complete your user profile. Your location and year and model of car are particularly important to properly answer your question.

The problem is most likely the blower regulator. How to fix it depends on the year of your car, and what parts were fitted at the factory. There are two major assemblies used for the blower, regulator and mounting plate.
 

·
Registered
2001 W210
Joined
·
45 Posts
Discussion Starter #4
Any alternative part no?

Hi,

I checked the regulator, the part no is "210 821 15 51". It will cost $350 !!

Any replacement part no that costs less?
any website that sells OEM part?


thanks
 

Attachments

·
Registered
1994 E320 Wagon,1999 E320 Wagon,2000 E 320 Wagon, MGB Track/Rally, ,1988 300E ,more....
Joined
·
6,019 Posts

·
Registered
2000 E430 4M (SOLD) 2002 Jetta TDI 5MT Stage 2 tuned
Joined
·
238 Posts
Sorry to hijack, my AC does not go HI LO HI LO like yours, but when I set it to max cold, it blows through all the vents except the center 2 vents above the ac controls/ radio. Any reason that it would choose to not blow through those 2 vents? I have it set on Auto. It sounds like it's blowing hard out the vents right by the windshield, but not at all through the center 2 vents that you would figure do the most cooling for the front passengers...
 

·
Registered
1996 210.020
Joined
·
3,972 Posts
It's either a flap or control issue. Try running the flap test program. It should be linked in one of the DIY threads.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top