Mercedes-Benz Forum banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #1
i get warning messages break ,ABS and ETS and it don change gears i
i change the break light switch and i reapirt the K-40 relay
and still the same
anybody please help me
 

·
Premium Member
1998 E320 base sedan @ 160kmiles
Joined
·
5,760 Posts
Hello :).

What year ?
Any fault codes ?
Have you checked the wheel speed sensors ?
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #3
hello :)
1996
fault codes the same like the messages
no i dont checked
the messages often comes when i start the car
 

·
Registered
2000 E430
Joined
·
46 Posts

·
Premium Member
1998 E320 base sedan @ 160kmiles
Joined
·
5,760 Posts
His car is a 1996 model. No 722.6 transmission.

The reading of the OBD1 will not get him anywhere. He needs to read the Traction module codes from the 38 pin connector.
 

·
Registered
2000 E430
Joined
·
46 Posts
His car is a 1996 model. No 722.6 transmission.

The reading of the OBD1 will not get him anywhere. He needs to read the Traction module codes from the 38 pin connector.
Yes, you are correct. The video shows the location of the 38 pin connector, about 6 min in, and the proper scanner. He is obviously unfamiliar with both.
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #11
can the transmission make this problems ABS ,ETS ....
the transmission shift perfect but when i get this messages gets in limp mode
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #14
2610505

this 2 wires was connected with a diode the problem was not there
now the diode is burned and i become the problem
anyone know this

sorry i don't show this on the start
 
1 - 15 of 15 Posts
Top