Mercedes-Benz Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
1967 W113 250SL, 1999 W210 E300, W126 420SEL, 1986 e28 535i
Joined
·
47 Posts
Discussion Starter #1
Hey all,

After trying to search for an answer to my problem, I have come up with nothing.

I recently purchased a brand new Hirschmann 2040 and I'm having some trouble installing it and getting it to work right. After I purchased the car close to a month ago, I immediately took the original, seized Hirschmann out and replaced it with another 2040 which my uncle had as a spare for whichever one of his e28's needed it. My uncle's antenna was installed in under an hour and I ran into no problems.

I purchased my own, therefore I could take his out to return to him. However, while trying to install this exact same model, I ran into some problems. After installing the antenna the way I had installed the other, following all guidelines for proper installation, nothing. The antenna does not even try to extend.

Also, the interior lights, both front and rear, are acting up now as well. I read in another thread that someone else had a similar problem, with the interior lights acting up and no luck with the antenna, but with no solution.

Any help would greatly be appreciated. I'm hoping there's just some silly step that I missed or did not complete correctly.

Thanks in advance,
 

·
Registered
1967 W113 250SL, 1999 W210 E300, W126 420SEL, 1986 e28 535i
Joined
·
47 Posts
Discussion Starter #2
For what it's worth, the trunk light will also not work when the trunk is opened, and I just realized that every door that is not being locked directly by the key; this means neither back door, the trunk as well as the fuel door, and the opposite front door from the one in which I used to lock the car will lock. Maybe it's just a fuse or something along those lines.

Any help appreciated,
 
1 - 2 of 2 Posts
Top