Mercedes-Benz Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
1995 Mercedes-Benz E300D - RIP 6-2007 (death by flood)
Joined
·
63 Posts
Discussion Starter · #1 ·
OK, so... lately my turn signals have intermittently stopped working. There seems to be no rhyme or reason to when they work or don't work. Yesterday they were (again) working on and off, and I parked with my hazzard lights on. At that point, the hazzard lights stopped working as well.

Has anyone had this problem?

I am happy to change the stalk if that is really the problem, but I don't want to rush out and buy the stalk only to have it be another problem. Is there any way to diagnose whether it is the stalk or something else?
 

·
Registered
1995 Mercedes-Benz E300D - RIP 6-2007 (death by flood)
Joined
·
63 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I will check it immediately in the morning. Thanks for the tip.
 

·
Registered
1995 Mercedes-Benz E300D - RIP 6-2007 (death by flood)
Joined
·
63 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Well, I didn't yet CHANGE the fuse, but it looks ok. Filament is not broken, and it all appears remarkably clean and tidy. I used some compressed air to clean out any dust, and made sure the connections were clean. Not sure if it will even help. Maybe next step should be to replace the fuse and consider getting a new relay box?
 

·
Registered
E320 wagon
Joined
·
953 Posts
You can open the plastic multi relay box , clean the contacts you may get a week more use before it dies. Install the relay without the cover , manually click the relay to verify its bad . The capacitive delay and coil die even if the contacts are good .

Only I would spend $200 worth of my labor to try and save a $50 relay box .

Uboater
 
1 - 6 of 6 Posts
Top