Mercedes-Benz Forum banner

1 - 9 of 9 Posts
G

·
Discussion Starter #1
so im on my way to dinner last night when a red M-3 passes me in the E lane, Im going 70 in a 55mph he was probably going 90+. Anyway i punch the benz to play catch up 100 he has about 4 cars 120mph he has 2.5 cars :) 135 im moving over in the slow lane to pass. 142mph my CLK 430 stopped pulling it was in OD and the tack was showing 5600rpms. So either my Speedo is way off or the car confused.... <br> <br> I just wanted to see the look on his face when i passed but i didn get the chance.... I think the 19' rims cause the problem.... on the factory ones it registered 158 on night.<br>
 
G

·
Discussion Starter #2
What country are you from? Us 430 don't even do 150 and you said you used to do 158 mph?
 
G

·
Discussion Starter #3
U.S. its a 99 CLK 430,

why do you say they dont do 155. I have seen it at least 3 times in this car... Then last night it was reading 143 when it stopped pulling.... I think its do to the 265-30-19's
 
G

·
Discussion Starter #5
US-spec '98 and '99 CLKs are limited to ~131mph anything higher is speedometer error.
 

·
Registered
CLK 320 cabrio. A190
Joined
·
36 Posts
Re: U.S. its a 99 CLK 430,

why do you say they dont do 155. I have seen it at least 3 times in this car... Then last night it was reading 143 when it stopped pulling.... I think its do to the 265-30-19's
i'm pretty sure they do, although i have a doubt about US models.
anyway i drove my CLK 320 to 155 (on the speedo).
i have no modifications, and 17inch AMG rims...
i doubt ur 19s is the 'real' problem.
 

·
Registered
2000 CLK320 DESIGNO
Joined
·
16 Posts
clk320 and 430's are governed to 135

clk55 goverened to 155
 
1 - 9 of 9 Posts
Top