Mercedes-Benz Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
2003 SL500 USA model, Auto Transmission, Stock, Aegean Blue Metallic
Joined
·
1,475 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Often when I click on a link to this page, it is the slowest responder of any website. I sometimes refresh the link to get it to load. This is a recent development. I bet it is due to advertisements. Has anyone else experienced the snail’s pace?
 

·
Registered
2016 SLK300 (2011 SLK300 and 2002 SLK230 Sold)
Joined
·
1,012 Posts
It's been unusually slow the last few days :eek: I can only drink so much coffee :D
 

·
Registered
2012 SLK350
Joined
·
405 Posts
I think dial up is faster. It has been hit and miss since Sunday. Seems normal at the moment.
 

·
Registered
2003 SL500 USA model, Auto Transmission, Stock, Aegean Blue Metallic
Joined
·
1,475 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Yep, it is loading fast right now. Often recently it has been really slow. Maybe there is a particular advertisement that drags the speeds down occasionally.
 

·
Registered
2000 SLK 230 manual, original owner
Joined
·
227 Posts
Today, it worked normally, but has recently been very slow. Several times, the forum index took so long to come up that I gave up and logged out.

--Larry
 

·
Registered
2002 SLK 32 AMG, bone stock. 1987 190E 2.3-16 valve (destroyed). 2005 E320 new toy.
Joined
·
14,926 Posts
Don't know what the problem is, I thought it was only me because I'm running slow even with fios.
 

·
Registered
2002 SLK32
Joined
·
1,080 Posts
I reported this problem via email and haven't heard anything back. It is better now but still not great and it was browser and machine independent... slow on everything. It was taking minutes to come back. Better now but far from fast.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top