Mercedes-Benz Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
lots
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
my a168 had an F on the dash. i took apart the engine/gearbox and found the cracked 1st drum. i called up Forrera and he helped me out loads.. what a great guy.. anyway..
i git the engine/gearbox back together, started it.. major slippage in 1st gear! i took it all apart again, fettled a bit, back together again, and now it runs, drives, but only into 3rd and wont go above 32mph.
now.. battery volrs are 13.90.
no F on the dash.
judder on acceleration but only for a second or 2..
abs light on dash..
can anyone shed any light on this..

tony.
 

·
W168, W169 Moderator
A180 CVT, A170, A190, B200
Joined
·
471 Posts
hi TonY, sorry I'm not so good in texting!
no F, do you have P and D etc. or no display at all?
 

·
Registered
lots
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #3
i have all letters.. p,n,r,4321,d..

i have fault code p0600 can fault
and front right speed sensor fault

tony.
 

·
Registered
lots
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #4
fixed..

i had inadvertently broke,internally,the cable for thr speed sensor. i noticed a funny kink in the cable.. cut it either side of thr kink and it fell apart. soldered them back together, heatshrink,and self amalgamating tape, reset codes, now all is well.

thanks for ur help nersuss.

tony.
 

·
Registered
lots
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #6
thankfully not. i have some some die spray that u spray on suspected cracks, if after you wash it off it stays, it stays in thw craxks.. ni cracks. :).
 
1 - 6 of 6 Posts
Top