Mercedes-Benz Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #1
this been happening for a couple of weeks.

Sometimes 5mins into my drive or somethines 30mins into my drive.

My radio keeps on turning off completly or sometimes sound cuts off for 3 secs and sound turns back on.

When it turns off. i hit the power button and the radio works again.

What could be the problem? bad radio? bad battery or altenator or maybe fuse.
is there a way to reset the radio?

Any Ideas of what should i try?
thanks to all
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
Something similar has been happening in my wife's 2002 C320. It only happens occasionally. When I start the car, you can hear the radio normally, but it will cut out for just a second, then continue. It is a regular repeating cut. Not sure if it is in the radio or some other circuit. It is usually fine, but just sometimes it does that & will not stop the repeating cycle until you turn off the car, remove the key & try again. I have not researched this any farther until now.

If anyone else has had, or is having this, lets compare & see if we can track down the source.

Jay
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Hi all, I equally have a similar problem :cry:
I own a Mercedes w211 e320 2003 model. Recently I noticed my radio cuts out with no sound when u begin driving.
That's to say you notice the radio is on and music counting down but no sound comes out. It does this every 2-3 minutes but when you turn off the engine the sound comes right back.

Appreciate any solution for this issue.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top