Mercedes-Benz Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
w163 ml
Joined
·
208 Posts
Discussion Starter #1
Had my car in the dealer with parktronic problem.
Problem being it automatically switches of, when you switch it on 4 red leds come on and it is audible.
Took my car into dealer under warranty they said after 5 hours new control box needed they ordered it fitted it and it still did not work mmmmmm.
Booked car in again they said they wanted it all day any ideas.
Oh i have cleaned all the sensors.

Thanks
 

·
Registered
'02 ML 500
Joined
·
44 Posts
Sorry Woz, I have no idea. Mine does that when I go through deep water or in the car wash, but it goes away almost immediately. I would guess that one of your sensors has shorted out or has been disconnected. Have you had any minor bumper incidents lately?
 

·
Registered
w163 ml
Joined
·
208 Posts
Discussion Starter #3
got car back from dealer today.
they said they had to change a faulty wiring loom and nows its working perfect.
thanks for reply

woz
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
I have a similar problem - each time I am starting my 2005 ML270CDI my parktronic just goes crazy. Front right sensor is showing 4 lights and is from time-to-time jumping to 6 lights (red ones come on!) and is making noise. Like a real disco! :eek:

I have been at my dealers once and they told they have changed one parking sensor, which solved the problem for some months. Now it is back again - in the same section.Can this really be happening?
 

·
Registered
ML270 CDI Special Edition
Joined
·
19 Posts
I have a similar problem - each time I am starting my 2005 ML270CDI my parktronic just goes crazy. Front right sensor is showing 4 lights and is from time-to-time jumping to 6 lights (red ones come on!) and is making noise. Like a real disco! :eek:

I have been at my dealers once and they told they have changed one parking sensor, which solved the problem for some months. Now it is back again - in the same section.Can this really be happening?
Hi, can i just ask how much the dealer charged to replace one of the sensors?

I have got the same problem but its the left side, the lights keep lighting up all the way to red and make a beeping sound. Its intermittant and goes on and off while driving. I think that one of the actual sensors has a problem and will need replaced.

Just wanted to know how much they charged.

Cheers
 
1 - 5 of 5 Posts
Top