Mercedes-Benz Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Premium Member
02 ML320; 08 E350 4MATIC - P1 & SPORT PKG
Joined
·
320 Posts
Check wolfgang's ML webpage...
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #3 ·
thanx, I did but no luck. I,m missing solenoids voltage supply at the ETC Module
Also, there suppose to be a Passenger-side fuse and relay module box (K40/4)
in the passenger footwell supplaing voltage to the ETC as well.
 

·
Registered
98ML320
Joined
·
1,278 Posts
nyml320 said:
thanx, I did but no luck. I,m missing solenoids voltage supply at the ETC Module
Also, there suppose to be a Passenger-side fuse and relay module box (K40/4)
in the passenger footwell supplaing voltage to the ETC as well.

There is NO secondary fuse box in a 98.
By ETC I assume your talking about the ESP system...... there is also NO ESP on a 98. Unless your saying that your all wheel drive is NOT functioning in which case that's another thing.
What is the actual problem your trying to work on?
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Thank You for reply,
I'm having problem with my tranny. It's stuck in 1st gear.
Transmission Control Module plug pin #7 (which suppose to be a passenger-side relay box(K40/4)) and #38 (solenoid valves (Y3/6y1-y6), voltage supply are missing power. I got the ETC pin assignment from ALLDATA software. yet, like you said there is no AUX relay box on 98. Is this power coming from ignition switch?
All the fuses and relays under the hood are good.
 

·
Registered
98ML320
Joined
·
1,278 Posts
Sorry, that's the type of thing I leave to mechanics.

But if your information says to look in the secondary fuse box then I'd double check that you have the correct information since it's obviously NOT for your model year.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top