Mercedes-Benz Forum banner

1 - 20 of 172 Posts

·
R/C107 Moderator
Joined
·
31,465 Posts
Discussion Starter #1 (Edited by Moderator)
And I don't feel fine.

If you read the announcement regarding new software it is scheduled for 8-20 which begins at midnight. The choice of Classic View will probably be gone and I hate the Full View. The new page format will probably suck just as much.

It's been fun. Hope you survive. See you on the other side.👍


Mod's Edit: Anyone wishing to alert Admin to ANY issues they find important please post to the Community Feedback thread in the Help Forum. Admin will not be monitoring threads spread across the various fora.
 

·
Registered
Joined
·
2,249 Posts
Thanks for the warning. It is now the start time and so far so good. If I get a solid bone with the new software maybe I will pay for it by joining. Then again I might find it less stimulating.
 

·
Registered
Joined
·
9,749 Posts
Ok, so up and working. Looks like previous subscriptions are gone? Now "followed".

Overall doesn't look too bad, but I guess we will find out more as we go forward.

What the heck is Dark Mode? It's one of the Styles. Default is Bleu (Not Blue??) OK, it seems DARK is just a dark screen - like for night reading??

Looks like preferences need to be edited. Everything is checked, so could get a lot of alerts/emails!
2601787


Attachments can be thumbnail or full size as below. Or as above pics can be inserted in-line using the Insert image (Ctrl P) icon. So that is good.


finally4.jpg
finally4.jpg
 

Attachments

·
Administrator
Joined
·
3,160 Posts
Please see our feedback thread to ask questions and offer feedback. I am here to help.

- Cricket
 

·
Registered
Joined
·
21,746 Posts
I think I’m ok on the web browser (Firefox, which I guess makes me an old man), but I had been having trouble on Tapatalk. I went to Firefox and changed my password, assuming maybe I’d need to do that.

It looks like after removing the forum from my Tapatalk app, and then adding it back, and saying “no, I’m not Fonzi, don’t log me in” allowed me to finally enter new credentials. Maybe that’s all I needed to do from the start, click the “no”, but I will need know.

Tapatalk never stopped feeding me my subscribed threads. I wonder if they were stored on a Tapatalk server though. (I see @Ears had an issue with this.)

If this post works, then I’m back in. I’m not sure about uploading pics from my phone. Got my fingers crossed that it will work.


Edit: testing editing a post (tapatalk)
Edit 2: testing uploading a pic via Tapatalk.
Edit 3: Ooohhh... Checking from the browser, I see they are popping ads in the middle of the thread that look like posts now. Very nice. Hopefully they are making some more money and can stop trying to charge the the people that provide all their content for providing basic services like having more than 100 PMs, maybe even storing all the older images that I recently noticed were gone from the forum despite being uploaded to BW and even downsized, like what I did in the "SLC Convertible?" thread and others that have been added to the EGv107.
Edit 4: In searching for the above "SLC Convertible?" thread with "SLC Convertible? What the Fark", I see that the google search returns the thread but a "forbidden" is shown when I click the link from Google. I wonder how long it will take for Google to correct or kill those stored links that start with "xflive". I don't ever recall seeing that before. http://xflive.benzworld.org/threads/slc-convertible.1599591/ . Replacing that with "www" seems to load the thread.


Wow! Very cool! PDF back!

Cool. I see that the data card is in post 81. https://www.benzworld.org/threads/slc-convertible.1599591/post-5270134

Post 130 looks a little messed up though. There seems to be a link to roncallo's sl600 rewiring. I'm not sure why. https://www.benzworld.org/threads/slc-convertible.1599591/post-5273584

Post 137 shows some photobucket pics, but other dead links. I'm not sure where those were stored, but I know I loaded 10's of pictures when i got the car home from the autotrain via the BW wed browser. I still haven't gotten to them, and need to leave my computer, but will be back on it later.

Edit 4: Post 175 shows pictures uploaded by the Autoguide app. https://www.benzworld.org/threads/slc-convertible.1599591/post-5398645 I wish my dash still looked like that :( , but am glad the soft top doesn't. :D
OK. Cool. Images uploaded by the Autoguide app appear to be stored on benzword links, which I assume that I can trust are stored on the benzword server. https://www.benzworld.org/attachments/imageuploadedbyag-free1345852941-048052-jpg.463928/ I wonder if i can see where missing images should be by trying to quote older posts... hmmm.... OK. Here's a dead link from post 118. https://www.benzworld.org/threads/slc-convertible.1599591/post-5272237

(inserting spaces to break up the link after the http and www and org and before jpg so we can read it )
" https ://www .benzworld.org /forums/attachments/r-c107-sl-slc-class/446619d1337972476-slc-convertible-p1020454. jpg%22]http ://www .benzworld.org /forums/attachments/r-c107-sl-slc-class/446619d1337972476-slc-convertible-p1020454. jpg "
I'm not sure if that is going to get broken up, or what, but it should be a link to:

https://www.benzworld.org/attachments/p1020454-jpg.446619/ but I figured that out by changing the start too www from http://xflive.benzworld.org/attachments/p1020454-jpg.446619/

I think this link was broken earlier, which is a reason i'm investigating it.

 

·
Registered
Joined
·
9,749 Posts
I had a look at EGV107. In particular the Comprehensive guide that has a lot of images. The images were in line and they needed to be for the text to make sense. Now some are lumped at bottom as thumbnail attachments. Others are now just links. Wrecks what was a great resource. I imagine same applies to some other how-to posts depending on how images were loaded.
 

·
Registered
Joined
·
9,749 Posts
I checked a couple of other posts of mine in EGV107. They are now just links. The first one does not load at all.

07.5) Ignition System, Bosch D-Jetronic Fuel Injection*
Distributor Removal & Repair by MBGraham
Electronic Ignition Conversion Threads

Looks like a lot of things have been wrecked. Need to go over and see what else is not working properly. However, we can't edit old posts, so no way to fix things that are fubar. Maybe moderators can?
 

·
Registered
Joined
·
9,749 Posts
Please see our feedback thread to ask questions and offer feedback. I am here to help.

- Cricket
Cricket - hope you will monitor this thread. The feedback one is not specific to our forum and posts will likely be lost in the crowd.
 

·
R/C107 Moderator
Joined
·
31,465 Posts
Discussion Starter #14
I can't find a way to PM anyone.

The latest version is worse than yesterday and early today. Large useless information boxes on the right side of the page.
 

·
Premium Member
Joined
·
398 Posts
Looks like all comments/replies made yesterday are gone...
Yes...none of my posts are showing up (but strangely, the first message on each new thread seems to be there.

However, the blue boxes also seem to have disappeared (I'm on a different PC, with uBlock, but no custom filters....

-Steve
 

·
Registered
Joined
·
9,749 Posts
I can't find a way to PM anyone.

The latest version is worse than yesterday and early today. Large useless information boxes on the right side of the page.
I see the boxes on right side. They take up about 1/4 of page. Discussions don't show who made last post. Just the initiator.

Seems that PMs are now conversations. I started a conversation with you, and it is now listed with my previous PMs.
 

·
Administrator
Joined
·
3,160 Posts
Cricket - hope you will monitor this thread. The feedback one is not specific to our forum and posts will likely be lost in the crowd.
I am trying to but because it isn't within our Community Helps section our team doesn't receive alerts in it. Would all y'all be okay with me moving this thread to Community Help?

- Cricket
 

·
Administrator
Joined
·
3,160 Posts
I think I’m ok on the web browser (Firefox, which I guess makes me an old man), but I had been having trouble on Tapatalk. I went to Firefox and changed my password, assuming maybe I’d need to do that.

It looks like after removing the forum from my Tapatalk app, and then adding it back, and saying “no, I’m not Fonzi, don’t log me in” allowed me to finally enter new credentials. Maybe that’s all I needed to do from the start, click the “no”, but I will need know.

Tapatalk never stopped feeding me my subscribed threads. I wonder if they were stored on a Tapatalk server though. (I see @Ears had an issue with this.)

If this post works, then I’m back in. I’m not sure about uploading pics from my phone. Got my fingers crossed that it will work.


Edit: testing editing a post (tapatalk)
Edit 2: testing uploading a pic via Tapatalk.
Edit 3: Ooohhh... Checking from the browser, I see they are popping ads in the middle of the thread that look like posts now. Very nice. Hopefully they are making some more money and can stop trying to charge the the people that provide all their content for providing basic services like having more than 100 PMs, maybe even storing all the older images that I recently noticed were gone from the forum despite being uploaded to BW and even downsized, like what I did in the "SLC Convertible?" thread and others that have been added to the EGv107.
Edit 4: In searching for the above "SLC Convertible?" thread with "SLC Convertible? What the Fark", I see that the google search returns the thread but a "forbidden" is shown when I click the link from Google. I wonder how long it will take for Google to correct or kill those stored links that start with "xflive". I don't ever recall seeing that before. http://xflive.benzworld.org/threads/slc-convertible.1599591/ . Replacing that with "www" seems to load the thread.


Wow! Very cool! PDF back!

Cool. I see that the data card is in post 81. https://www.benzworld.org/threads/slc-convertible.1599591/post-5270134

Post 130 looks a little messed up though. There seems to be a link to roncallo's sl600 rewiring. I'm not sure why. https://www.benzworld.org/threads/slc-convertible.1599591/post-5273584

Post 137 shows some photobucket pics, but other dead links. I'm not sure where those were stored, but I know I loaded 10's of pictures when i got the car home from the autotrain via the BW wed browser. I still haven't gotten to them, and need to leave my computer, but will be back on it later.

Edit 4: Post 175 shows pictures uploaded by the Autoguide app. https://www.benzworld.org/threads/slc-convertible.1599591/post-5398645 I wish my dash still looked like that :( , but am glad the soft top doesn't. :D
OK. Cool. Images uploaded by the Autoguide app appear to be stored on benzword links, which I assume that I can trust are stored on the benzword server. https://www.benzworld.org/attachments/imageuploadedbyag-free1345852941-048052-jpg.463928/ I wonder if i can see where missing images should be by trying to quote older posts... hmmm.... OK. Here's a dead link from post 118. https://www.benzworld.org/threads/slc-convertible.1599591/post-5272237

(inserting spaces to break up the link after the http and www and org and before jpg so we can read it )
" https ://www .benzworld.org /forums/attachments/r-c107-sl-slc-class/446619d1337972476-slc-convertible-p1020454. jpg%22]http ://www .benzworld.org /forums/attachments/r-c107-sl-slc-class/446619d1337972476-slc-convertible-p1020454. jpg "
I'm not sure if that is going to get broken up, or what, but it should be a link to:

https://www.benzworld.org/attachments/p1020454-jpg.446619/ but I figured that out by changing the start too www from http://xflive.benzworld.org/attachments/p1020454-jpg.446619/

I think this link was broken earlier, which is a reason i'm investigating it.

I have alerted the team to your post. I hope to have an update soon.

- Cricket
 

·
Administrator
Joined
·
3,160 Posts
How do you do search only in our forum and not in the entire BenzWorld community?
This is on the development team's list of priorities. The following is the most recent update I received.

Advanced Search Options:
Our development team is actively working on developing an advanced search feature that will better help find exactly what you are looking for. This is a priority for all of us.

We’ve also heard that searching within threads and forums is critical as well as being able to filter by date and thread title. While there are more search functions that can be added, we want to work towards delivering you better Search as soon as possible. Let us know if we are on the right track.

Signatures:
Personalizing your experience is an important part of being a member here. We have heard your feedback on having more options with text and images in your signature. We are launching a solution in the next couple of weeks to allow for this. We hope you like it!

Display on Wider Screens:
The designers are actively making adjustments to accommodate for wider monitors and higher resolutions. As this will affect the display of the site, there is some complexity around the changes to ensure it still works well on ALL devices. We appreciate your patience here and look forward to delivering this improvement very soon.

Showing Locations:
This community is a great way to bring together people from all parts of the globe. We have heard many times that there is interest to show your member location more prominently near your avatar. We are working on a better way to achieve this. In the meantime, you can adjust your location within your profile settings to show when you roll over a member avatar with your mouse.

- Cricket
 
1 - 20 of 172 Posts
About this Discussion
171 Replies
42 Participants
MBGraham
Mercedes-Benz Forum
BenzWorld.org forum is one of the largest Mercedes-Benz owner websites offering the most comprehensive collection of Mercedes-Benz information anywhere in the world. The site includes MB Forums, News, Galleries, Publications, Classifieds, Events and much more!
Full Forum Listing
Top