Mercedes-Benz Forum banner
1 - 9 of 9 Posts
G

·
Discussion Starter · #1 ·
sama, distributor loe disini dimana aja and ada nomer telponnya ngak? Terakhir loe jual berapaan tuch replica kitnya?<br> Thanks banget
 
G

·
Discussion Starter · #2 ·
gue ada banyak stock nya dari A class sampe SLK. ada AMG,Brabus,Lorinzer,Opera,Wald dll. Kalau kamu mau yg original aku juga punya dengan harga dibawah harga pasar. Khusus untuk tipe2 CLK and SLK. <br> <br> Kamu mau nya yg mana... email direct ke gue aja ya.. nggak enak sama org lain disini pake bhs indonesia. thank's<br> <br> kamu bisa contact ke:<br> <br> 1. Michael Standish phone 8585359161<br> 2. Mike Cahaly phone 6179644275/6172129669<br> 3. Darwin>>>> org indo phone 6504685579<br> <br> Thank you,<br> Indra
 
G

·
Discussion Starter · #3 ·
Re: DO NOT TRUST INDRA FROM INDONESIA!!!!!!!!!

His products are Crap and will not fit on your car, do not let this guy sell his kits in the USA. Boycott his work, you will regret using him!
 

·
Registered
1999 Clk320
Joined
·
239 Posts
ThrillKill - 12/27/2005 10:26 AM

Damn Thrill, where do you do dig these images up at?!?!? HAHA... You always have something creative.

It's always funny when people dig up these extremely old threads that are years old... it's been happening a lot lately!
 
1 - 9 of 9 Posts
Top