Mercedes-Benz Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
C230
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
1998 C230.. Horn stopped working all of the sudden. I searched for the fuse under the hood and in the truck but none are labled "horn"..

any ideas or help?
 

·
W203, W210 Moderator
E55 ///AMG
Joined
·
6,907 Posts
JRov said:
1998 C230.. Horn stopped working all of the sudden. I searched for the fuse under the hood and in the truck but none are labled "horn"..

any ideas or help?
check your fuse & lose wires. check the fuse box location on your owners manual and inside the fuse box cover lid you'll see a fuse designation chart.

Btw guys, This is AMG section slide down to W202 C Class :

W202 C Class
1995-2000 : C200 CDI, C220 CDI, C270 CDI, C180, C200 Kompressor, C230 Kompressor, C220, C230, C280.

and for bass slide down to W140 S Class:

W140 S Class
1991-1999 : 300SE, S320, 400SE, 400SEL, S420, 500SEL, S500, 600SEL, S600, 500SEC, S500, 600SEC, S600, 300SD, 350SD, S350 TURBODIESEL (Coupes and Sedans)


Take care & enjoy the ride,
JoE55
 

·
Registered
94 s420 98 s420
Joined
·
537 Posts
I was this tech today he had a diagram and chased all fuses and relays, (what a diagram for a simple horn operation) anyway, everything was fine, still couldnt find whats at fault.
 

·
Registered
W202 BRABUS
Joined
·
12 Posts
Same thing happened to me. It was a fuse located under the hood. Its in the back so you cant really see it. I advise pulling each fuse and checking them.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top