Mercedes-Benz Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

· Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Morning,

My light warning light has come on in my new style vito (bottom left corner, little light blb with lines coming out of it).

my offside light bulb was dim, but still was goes to full beam. I changed the light bulb and it has not cured the problem. also noticed my rear left hand side license bulb is out as well

this makes me think it is a fuse? if so which one, as i had a look at the manual and could not see which fuse is for this.

Any help greatly received. need to get this fixed as it is dark up here in scotland!

all help is greatly appreciated.

Cheers

Dave
 

· Registered
Mercedes Vito Dualiner 2005
Joined
·
184 Posts
If one of your bulbs dont work fully the light will come on, once you replace the bulb it will go off then. I bought a new head-light bulb and replaced the faulty one and the light went off. Simple as that really. Hope that helps
 

· Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Unfortunately that didn't work, I changed the bulb and the bulb works the same as the old one where the bulb element is visibly broken, ie full beam works but not normal beam and the dash warning light is still on.

Any more ideas?

Cheers

dave
 

· Registered
'Tweaked' V220 'Ambiente'
Joined
·
62 Posts
The warning light comes on if the expected load is not met, when switching on the bulbs. If a replacement bulb has not fixed your problem (dim dipped beam, if I understand correctly) then the fault must lie somewhere else. The most common fault would be a poor earth, within the headlamp itself. This commonly occurs due to corrosion of the earth terminals, which in turn can occur when the moisture drains get blocked, and moisture builds up within the headlamps. Do you ever see clouding of the headlamp lenses?
 

· Registered
2007 Vito 109 CDI, Compact
Joined
·
7 Posts
Hi did you fix this problem? my head lights dont work on dipped, it's stuck on emergency lighting (fogs sidelights), with warning sign on dash.
Plus full beam still works.
And i've noticed moisture behind the lenses.

I've been to mb for a new fuse and its location, but they didnt have a clue.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top