Mercedes-Benz Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
2003 SL600,1990 500SL6.0AMG,1998 SLK230,1998 TVR Chimaera,Toyoita Prius
Joined
·
122 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Hi everyone.

My odo meter in instrument cluster stopped maybe I push reset during moving.

I'd removed the instrument cluster and try to remove the "stecker1" connector.
But I met trouble.
I pulled the connector but connector got broken cause only connector cover has pulled from connector body, so each pin are pulled from connector body.

Now I have to check how each pin shall be put to each slot in connector body.

Does anyone give pin assignment for instrument cluster connector "stecker1" or give wiring diagram of it?

I have wis but I cold not know how I can search for wiring diagram in wis.

I will waiting for kind reply.

regards

[/IMG]


ps:I also broke instrument cluster clear surface cover during removing the cluster by using pulled tool.
Can I get clear surface cover only?
 

·
Registered
1996 SL320
Joined
·
285 Posts
Good day, I would suggest going to a junk yard to see if you could pick up a used cluster assembly. That would solve both of your problems.
 

·
Registered
600SEL
Joined
·
1,083 Posts
Make sure you have US English selected as one of the WIS languages, and you will get access to wiring diagrams.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
masaki , please i just have the same problem with the connector. did you fund the order or the colors?
because are 13 wires and 15 places
please need help
 
1 - 4 of 4 Posts
Top