Mercedes-Benz Forum banner

21 - 26 of 26 Posts

·
Registered
04 odyssey (265k) 1995 E320 wagon (295k)
Joined
·
2,903 Posts
Lower harness was in response to the no start issue. Does it spin but not fire, or nothing at all.
 

·
Registered
1993 300E, 1995 E320
Joined
·
1,084 Posts
Discussion Starter #22
The car turns over but, doesn't fire. I am waiting on a fuel pump relay and OVP relay.
 

·
Registered
'95 E300 DIESEL, '91 600SEL, '92 600SEL
Joined
·
17,040 Posts
Be sure to check resistance on the crank sensor as well. A out of spec crank sensor will disable the ignition system.
 

·
Registered
1993 300E, 1995 E320
Joined
·
1,084 Posts
Discussion Starter #24
New OVP relay and fuel pump relay and the car started right up. I still have some electrical gremlins but, at least the car starts and runs now. I think maybe messing with the taillights may have damaged the OVP relay.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
i wonder what happen to this gremlin.... i'm having the same situation... i pull a relay (mutl. relay ) from junk yard, left side now work ( standing tail light / running light ) now work, but right side don't, so may the relay i got is still is also bad... trying to get a new one from the dealer in next few days.... i'll see if that will solve this problem.. other wise i will be out of few $$$$$$ ....... l
 

·
Registered
1994 SL320
Joined
·
1,825 Posts
Look at the wiring diagram it'll have the pin info. Use a jump wire to prove/disprove an ecu fault.
 
21 - 26 of 26 Posts
Top