Mercedes-Benz Forum banner

2361 - 2375 of 2375 Posts

·
Registered
04 E320 4M Wagon, 90 560SEC, 14 VW Sportwagen TDI
Joined
·
1,067 Posts

·
Registered
1994 E500
Joined
·
29 Posts

·
Registered
1994 e320 coupe (sold), 1990 300CE ($400 beater)
Joined
·
769 Posts
Cool engine swap in this 300CE:


 

·
W124 Moderator
86 190E 2.3L 16V, 2 95 320TE's, 02 S500
Joined
·
12,683 Posts
Cool engine swap in this 300CE:


I'm pretty sure the owner/builder of that car is or was a forum member way back. Maybe 5 yrs or so ago. IIRC, his sister and father were involved with the transplant.



Sent from my XT1710-02 using Tapatalk
 

·
Registered
1992 300E 2.6
Joined
·
90 Posts
M104 at LKQ with Updated Engine Harness

Was at Chula Vista LKQ and they have a W124 with M104 updated harness if anyone needs it. Black on black leather as well.

Proof:




Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
1991 600SE
Joined
·
5 Posts
Hi.
Yes there is problem ebay. They stopped my auction. I'll start in next week again.
Do you have problem with Seatbelt feeders in cabriolet?
 

·
Premium Member
1993 300CE Cabriolet (mine) ; 1994 E320 Wagon (wife's) ; 1990 Benz 300E 2.6 (son's)
Joined
·
7,031 Posts
I potentially do, but its pretty far down on the list now. my cabrio is parked in a carport for the winter, and this weekend I discovered a massive wood-rat nest in the trunk made from a box of kleenex, got that all cleaned up (shopvac, dustmask, gloves, hosed off carpet), recharged the battery and now it won't crank, doesn't even click, although all dash lights come on with the key. top won't go up, either (silly me, I parked it top down in the carport).

last summer pretty much everything was working OK, except the seat belt extenders, which had worked previously, but I spent no time trying to determine WHY they aren't working.
 
2361 - 2375 of 2375 Posts
Top