Mercedes-Benz Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
G36 AMG & E500
Joined
·
1,212 Posts
Discussion Starter · #1 ·
In both of my 300D's I have lost my cruise control. Most of the time, it will not engage at all. Sometimes, it will engage, but that will only last for a minute or so.

Have any of you had this happen? I don't know which part to replace or where to start?

Chuck
 

·
Registered
G36 AMG & E500
Joined
·
1,212 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Has anyone else had any problems Cruise Control?
 

·
Registered
1982 Peugeot 504 Familiale
Joined
·
1,730 Posts
I have a similar problem. CC won't work most of the time, especially after I start the car and use the brakes for the first time (e.g. pulling out of a gas station). Sometimes it works and then disengages itself later on, and won't work again.

Shady
 

·
Registered
G36 AMG & E500
Joined
·
1,212 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Six_wheeler - 2/7/2005 7:14 AM

I have a similar problem. CC won't work most of the time, especially after I start the car and use the brakes for the first time (e.g. pulling out of a gas station). Sometimes it works and then disengages itself later on, and won't work again.

Shady
Has anyone else had this problem? How can we fix it?

Chuck
 

·
Registered
1976 BMW 2002. 1991 250TD. 1995 E320. 2018 Honda Africa Twin
Joined
·
2,772 Posts
cruise control amplifier. common problem on our vintage of benzs'. something about poor weld or something in it.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top