Mercedes-Benz Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
33 Posts
Discussion Starter #1
Hello all,

2000 CLK 430 w/ COMAND.
All was working fine and dandy until a few days ago. My COMAND system freaked out!
It points the car south when I am going north wand east when I am going west.

I have:
taken the disc out and cleaned it
powered the unit off.
let the whoel thing sit a few days
set it back to factory settings
put in my location NUMEROUS times
reset the calibration

all to no avail

I was thinking it could be related to the solar flares etc. and I wanted to see if other were having trouble too or if there are any suggestions.

I am out of warranty ( by 1,500 miles aargh!) and would like to fix and easy fix.

I am in Las Vegas and have always seen Satelite 00.

Thanks in advance,
Jim
 

·
Registered
W211/W210 Estate /W209/W208
Joined
·
1,970 Posts
Hello all,

2000 CLK 430 w/ COMAND.
All was working fine and dandy until a few days ago. My COMAND system freaked out!
It points the car south when I am going north wand east when I am going west.

I have:
taken the disc out and cleaned it
powered the unit off.
let the whoel thing sit a few days
set it back to factory settings
put in my location NUMEROUS times
reset the calibration

all to no avail

I was thinking it could be related to the solar flares etc. and I wanted to see if other were having trouble too or if there are any suggestions.

I am out of warranty ( by 1,500 miles aargh!) and would like to fix and easy fix.

I am in Las Vegas and have always seen Satelite 00.

Thanks in advance,
Jim
Contact Steve @www.MBENZ.nl re service Info here in the States
 
1 - 2 of 2 Posts
Top