Mercedes-Benz Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1
  1. Hi guys I need some help I have a 2007 S550 installed new android 10.25 inch display got everything working the problem is no sound is coming out I do not have aux on my command unit or TV does anybody How to brush the a most unit that came with the kit
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
  1. Hi guys I need some help I have a 2007 S550 installed new android 10.25 inch display got everything working the problem is no sound is coming out I do not have aux on my command unit or TV does anybody How to brush the a most unit that came with the kit
What's the item name or part number?
Bovee Wireless Car Kit for AUDI, VW, MB - Music Interface Adaptor for in car iPod Integration (WMA3000A AMI/MDI/MMI connector) https://www.amazon.com/dp/B00R2HZ1XU/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_Ek.kEbX5JMPGK
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #3
2618224
8FDB7257-1024-4F0B-B22E-351AA589C892.png
2618225
8FDB7257-1024-4F0B-B22E-351AA589C892.png
36E68B39-5EBE-47B8-BE70-363C63E21D02.png
Just need to figure out how to get AUX on my interface or TV So I can get sound and put this back together
 

·
Outstanding Contributor W221 Moderator
2010 E350 P1/P2, 2008 S550 Designo, 2002 ML320
Joined
·
1,916 Posts
I don't have an idea as my car came with the Aux kit so it was a different path for me. You might try posting in the mbworld thread for this unit, lots of experience there dealing with such issues.

 

·
Outstanding Contributor W221 Moderator
2010 E350 P1/P2, 2008 S550 Designo, 2002 ML320
Joined
·
1,916 Posts
From my understanding the AUX input is only possible if you have the iPod interface installed. Mercedes has stopped selling these kits several years ago.

As for the TV input method I just don't know. I found it very easy to work with the vendor I used for my unit, are you not able to get help from the vendor from where you bought your Android?
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #7
Having trouble with the vendor they respond whenever they want to last time I spoke with them they said I need to put the most box on a special computer I told them I did it myself they have not responded back
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
when scroll thru your system settings in this android radio - are there no option to activate aux? This is how the no-aux option is solved via can + most as far as I understand for these android radios...

check this out:
(7:06)

Also, can you post the seller's name? At least somebody in the future will avoid buying from them... :|
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #9
Yes I Get all info from that vendor so no one else has to go through what I have been once I get out of work
 
1 - 9 of 9 Posts
Top