Mercedes-Benz Forum banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
1996 S500 and 2002 S600
Joined
·
307 Posts
Discussion Starter #1
Please help! None of my power windows are working at all. Is there a module for this? I have already checked all the fuses and the seem ok. Thanks
 

·
Registered
Jaguar STR-sold,mercedes s500L-sold,c36 amg-sold,s500 coupe-sold,cl420-sold,s320-sold,s280-sold
Joined
·
541 Posts
Convenience modul located in the boot,behind right panel.
Had the same problem
 

·
Registered
1996 S500 and 2002 S600
Joined
·
307 Posts
Discussion Starter #3
Many thanks; does it have a part number and/or what does it look like?
 

·
Registered
Jaguar STR-sold,mercedes s500L-sold,c36 amg-sold,s500 coupe-sold,cl420-sold,s320-sold,s280-sold
Joined
·
541 Posts
Yes it's writen across the middle, I cannot recall it what.
Bought a second hand was cheap.
Black box cannot miss it.
 

·
Registered
1996 S500 and 2002 S600
Joined
·
307 Posts
Discussion Starter #5
.I d three black boxes in this area of y older car (500SEL), one has bose writtenhe adio system; another one looks similar in size with one connection and the third one is a lot b ith multiple connections
 

·
Registered
1996 S500 and 2002 S600
Joined
·
307 Posts
Discussion Starter #6
Sorry that last reply was a bit garbled! I have found three black boxes in this area of my old 1992 500SEL - one has bose on it so I assume this is for the sound system, another is similar in size with only one connection and the third one is a lot bigger with multiple connections. Which one does it sound like to you?
 

·
Registered
1993 300SEL (Sold) 2007 X5
Joined
·
7,218 Posts
This should be it here:

That's from a 300SE but it should be in the same place I think.

 

·
Registered
Jaguar STR-sold,mercedes s500L-sold,c36 amg-sold,s500 coupe-sold,cl420-sold,s320-sold,s280-sold
Joined
·
541 Posts
Yep the one marked n57
 

·
Registered
1996 S500 and 2002 S600
Joined
·
307 Posts
Discussion Starter #9
Thanks guys!!! I have just replaced it and now all the windows work great. Can anyone tell me the correct proceedure to reset them for auto up and down i.e. with one touch of the button?
 

·
W140 Moderator
"CHRIS" Merc 92 600SEL / Sold > 93 600SE / 93 S500 / 89 560SEL / 413CDI / B180-CDI /A170-CDI
Joined
·
7,533 Posts
Thanks guys!!! I have just replaced it and now all the windows work great. Can anyone tell me the correct proceedure to reset them for auto up and down i.e. with one touch of the button?
Reset the Window by just keeping the Button press't for more than 1 second when you either Raise'd or lower'd them and they should be reset ,do that for all 4 Windows .Make sure that you feel the slight Click when you press the Window Buttons ,just press a bit harder than you usually do and you will feel it .
Ciao :thumbsup:

And another thing ,When you done ,leave the Sunroof and some Windows open then get out of the Car and press the Close Button on your Remote Key & HOLD the Button ,all Windows & Sunroof should close ,if you press it again they should reopen and stop in the exact Position you left them prior to close them but that only works for a certain amount of time .
 

·
Registered
1996 S500 and 2002 S600
Joined
·
307 Posts
Discussion Starter #11
perfect; all is now working as it should! Thanks guys!
 
1 - 12 of 12 Posts
Top