Mercedes-Benz Forum banner

1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
2000E-320 4-Matic
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter #1
My brother just swap plug wires on his 95 c280 and now the car will not start. Cranks but has no spark.
Checked for spark at all plugs, none.

Any thoughts on where to look next? The car was running before the swap and putting the old parts back did not fix the issue.
Thanks
Matthew
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
you have a switch out. It will run you about $75 to fix it. I had that happen to me after I helped someone with a jump start...you can feel the crank turn...but no fire...replaced the switch...and all is ok.
 

·
Outstanding Contributor
2002 ML320, 2003 A160, 2002 ML500, 2018 GLS350d
Joined
·
4,377 Posts
Can you put your brother on please? We need him to tell us exactly what he did, and which parts he replaced.

Then we can figure out where he screwed up.
 

·
Outstanding Contributor
2002 ML320, 2003 A160, 2002 ML500, 2018 GLS350d
Joined
·
4,377 Posts
I changed the spark plugs
The OP says you changed the spark plug wires.

So was it wires, plugs, or both? More information helps get your car started.
 

·
Registered
1989 W124 260E
Joined
·
1,517 Posts
Slim Dont understand this .First post from posrter Lotus said ,, wires changed no start ,, now we find its plugs changed no start . by slim 706 who are we dealing with here , one or two posters ?
What are the contacts that are broken .
 

·
Outstanding Contributor
2002 ML320, 2003 A160, 2002 ML500, 2018 GLS350d
Joined
·
4,377 Posts
by slim 706 who are we dealing with here , one or two posters
If you re-read the thread, you can see that the OP was slim706, then his brother (who didn’t need our help) answered my question in post #8.

Doesn’t matter, because he has found his solution.
 
1 - 13 of 13 Posts
Top