Mercedes-Benz Forum banner

1994 C220 will not start after harness replacement

3008 Views 6 Replies 5 Participants Last post by  2benzfam
Ok the car died and would not restart. The harness that runs to the MAF was melted. I decided to change the harness today it took me about 6 hours total. Was not the worst job I have ever done but was no fun either. I could have routed it better but what the heck the engineers that designed it probably figured that it would never need replacing. Now I have no spark and no fuel. How do I test the ECM?
1 - 7 of 7 Posts

· Registered
96' C220
Joined
·
1,276 Posts
ECU

I've heard of Guys buying them off of e-bay and swapping them out. Have you tried starting the car with the MAF unhooked? It should run in default mode unplugged. You probably toasted your original one with the wiring problem.

Good Luck!:thumbsup:

C as in 220
 

· Registered
2010 W212 E550 4 Matic,
Joined
·
595 Posts

· Registered
2010 W212 E550 4 Matic,
Joined
·
595 Posts
I've heard of Guys buying them off of e-bay and swapping them out. Have you tried starting the car with the MAF unhooked? It should run in default mode unplugged. You probably toasted your original one with the wiring problem.

Good Luck!:thumbsup:

C as in 220
GOOD POINT CJ!!! check to see if it will run with the MAF unplugged first!:thumbsup:
 

· Registered
1997 E420 152 k on the clock
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Car is fixed. The problem was the overload protection relay part #0005406745. Car is now running. Thanks for all the help.
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top