Mercedes-Benz Forum banner

Search results

1-14 of 14 Results
Advanced Search
  1. 1999 S500 project-ish

    W140 S-Class
    The # 1 o2 is the closest to the motor but dont be surprised if the code doesn’t go away right away. I replaced all of mine and it took about 6 months for the code to stop
  2. S500 w140 canister purge valve. Can it be cleaned

    W140 S-Class
    I meant the valve on the evap canister. I’ve already replaced the solenoid because the plastic housing was falling apart thanks for reading
  3. S500 w140 canister purge valve. Can it be cleaned

    W140 S-Class
    Can the purge valve on the evap canister be cleaned 1997 s500 w140
  4. Ongoing ASR issue when cold.

    W140 S-Class
    Check the MAF sensor and air intake temp sensor. What codes are you getting?
  5. W140 running problem

    W140 S-Class
    And it could be a bad gas cap also
  6. W140 running problem

    W140 S-Class
    The p0410 code could be the fuel tank pressure sensor. How is it running no surge or sputters?
  7. 500SEL YAY or NAY?

    W140 S-Class
    Wiring issues are abundant as the insulation crumbles when you touch them
  8. Vacuum lines

    W140 S-Class
    I put vacuum hose on the end of the plastic hose and pulled the plastic lines out using them as a snake or just strap them to the injector rail
  9. Vacuum lines

    W140 S-Class
    You can replace them with vacuum hose
  10. Frustrated with the secondary Air Injection

    W140 S-Class
    I need a vacuum line diagram for a 199.80. I keep getting a pending p0446 and p0507. New plugs and coils , MAF sensor repaired no start condition and replaced the vapor purge pump the old one was falling apart sprayed vacuum lines with wd40 and found nothing so I disconnected each line at the...
  11. W140 running problem

    W140 S-Class
    Also once in a while sitting at idle it goes into ASR. I turn the ignition off and restart and it’s gone again. Only happens once or twice then not again after that.
  12. W140 running problem

    W140 S-Class
    Sticker is not there but found the engine no. 119.80
  13. Frustrated with the secondary Air Injection

    W140 S-Class
    I had a po410 with a p0100 and it turned out to be a bad MAF sensor. Replaced it and codes never came back
  14. W140 running problem

    W140 S-Class
    I think the misfires are being caused by a vacuum leak but I need a vacuum line diagram to find it. The engine seems to be ok having a p0446 and p0507 dtc codes. I sprayed the engine compartment with wd40 and disconnect the lines but still idling high
1-14 of 14 Results
Top