W903 Sprinter 2.7 no engine light ever - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-10-2019, 12:26 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Jun 2019
Vehicle: 2003 Sprinter 316 CDI
Location: UK
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
W903 Sprinter 2.7 no engine light ever

Hi all, first post and hoping I'm in the right place.
My engine light never comes on, even when starting the van.
Was wondering if there is a fuse for the CEL or maybe if anyone knows the pinouts for the ECU so that I can check if I have a voltage for the light.
There is no black tape over the led and the led is intact on the board.
Thanks
nigxl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Vans/Trucks/SUV/Others > W901-906 Sprinter

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome