w447 vito doesnt start after crash - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 07-18-2018, 04:31 PM Thread Starter
sul
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Nov 2005
Vehicle: 2001 vito 108cdi
Posts: 36
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
w447 vito doesnt start after crash

hey guys, iv got a 2016 vito that doesnt start after been involved in a accident. both airbags deployed etc.
when i try to start from the van battery i get nothing which expected as its a safety feature in the event of an accident. so if i use an external power source i,e, a booster then itll start and drive.
im under the impression that the pyro fuse is probably blown but i cant find the location of this around the battery nor can i find any information regarding this online. cant even find a part number as mercedes parts haven't even ever heard of a pyro fuse?!
getting a scanner soon so ill be able to see whats going on the the ECU
anyone have any experience with this van or could help me in the right direction would be much appreciated.
thanks
sul is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-04-2018, 05:43 PM Thread Starter
sul
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Nov 2005
Vehicle: 2001 vito 108cdi
Posts: 36
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
UPDATE

cant edit above but i have found the location.
under the driver seat in front of the battery there is a fuse box. the seat needs to be taken out and the complete fuse box needs to be removed. you can if you want open this to see and test the starter pyro fuse but if its blown you cannot purchase separately. you need to purchase the complete fuse box (around 120). if you need more help on this just give me a shout as information on this issue for this particular vehicle is incredibly scarce
sul is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-25-2018, 10:26 AM
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Nov 2018
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
hi
I have the same problem will not start after crash and need to fix the pyro problem
any advice will be much appreciated
cheers Craig
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Vans/Trucks/SUV/Others > W447 V-Class

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome