Maybe I made a mistake - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 06-30-2019, 05:31 AM Thread Starter
BenzWorld Member
 
Date registered: Dec 2007
Vehicle: 2011 E 350 4matic
Location: Monroe Ct
Posts: 239
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 21 Post(s)
(Thread Starter)
Maybe I made a mistake

I bought a slightly used E300. It has a lot of extra features. I bought it because it was on the lot, low miles and I thought a good price. After I got the car, I noticed a dent in the center of the steering wheel. Where you would beep the horn. I asked the dealer if they would replace it and they said yes. When I brought the car back, I asked if they could fix some things under warranty. There was a big list. Turns out the part came in wrong so, I had to go back. They fixed about half of the requested items and told me that I didn't know how to work the car for the rest. At the time, it could have been true.

About 2 or 3 weeks later, I brought the car back. Now I do know how to work the car. Same list. They replaced cables and I don't know what else. When I picked up the car, everything was fixed. The next day a bunch was broken again.

Now I'm wondering if the problems will ever go away. Mostly electrical. I get parking warning all the time and warnings that I'm going to hit someone. I have a rattle in the dash. The windshield wipers shutter. In the morning when I get in the car, settings are changed. Sometimes the easy entry doesn't go back to the driving position. Sometimes the auto high beams don't work and then they'll start again.

I think there is a bare wire or water got in or maybe just a loose cable.

I traded in a perfectly good paid off E 350 which I should have kept or maybe a BMW?
B15M is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-30-2019, 05:59 AM
BenzWorld Elite
 
Date registered: May 2006
Vehicle: 1999 E430; 2005 ML500
Location: Florida
Posts: 1,399
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 114 Post(s)
You don’t mentioned the year, but your thoughts were similar to mine with loose cable or flood car, with one other possibility: weak battery. Low voltage can cause all sorts of gremlins in modern cars.
Hirnbeiss is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-30-2019, 07:25 AM
BenzWorld Member
 
Date registered: Mar 2019
Vehicle: 2003 ml500, 2004 ml350
Location: boise Id
Posts: 221
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 65 Post(s)
My first thought also was flood car. Not that it is the tell all but did you pull a car fax? We just pick up a 04 Ml350 for my daughter some how not exactly sure how she went to Carfax entered the VIN it asked "do you own this car" after saying yes she got a free report. If you have the title what does it say?


Seems in CT there is a washing of titles, so to speak, going on.


https://www.ct.gov/dmv/cwp/view.asp?Q=596322&A=807


Hirnbeiss is have you checked battery/ies voltage?
wallyo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Sedan Forums > W213 E-Class

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome