W168 A-Class - Mercedes-Benz Forum
Post New Thread
Threads in Forum : W168 A-Class Forum Tools Search this Forum
  Rating Topic / Author Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
22 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: W168 A-Class Pictures Sticky (Multi-page thread 1 2 3 )
Hi all beaking Mercedes-Benz w168 a160
02-27-2017 01:40 PM
by Nikolai Reznitsenko Last Post
23 57,054
 
 
W168 year 2002 flywheel sensor faults
04-20-2019 10:17 PM
by Alanrai Last Post
52 50,821
Question
I was questioning, because even tough
04-11-2019 11:04 PM
by crpt2008 Last Post
9 963
Exclamation
Hi Mine is A170 CDI. Torque pro don't
04-04-2019 03:56 PM
by crpt2008 Last Post
1 518
Question
Small update. In the meantime I changed
04-04-2019 03:13 PM
by crpt2008 Last Post
2 1,012
 
Yeah not sure what it is , i give up .
03-29-2019 06:10 PM
by el_bichito Last Post
5 822
 
W168 A190 starting problem (Multi-page thread 1 2 )
My A160 had a leaking fuel line. The
03-25-2019 08:44 AM
by DrX Last Post
13 1,389
Exclamation
no problem! yes its usually that chip
03-24-2019 05:16 AM
by kodiii Last Post
5 4,181
 
b1040 can:communication engine
03-15-2019 12:28 PM
by Joso123 Last Post
0 120
 
On my other post i said it was cuting
03-03-2019 01:46 PM
by Joso123 Last Post
2 611
 
Just a thought, I have a similar
03-01-2019 03:07 AM
by Sleepless Last Post
1 408
 
It was maf sensor. I made modifications
03-01-2019 03:04 AM
by Joso123 Last Post
2 227
 
Hi - just wondering -you use the
02-26-2019 12:04 AM
by welshboy454 Last Post
83 81,715
 
Glad to help! Don't worry about the
02-21-2019 04:31 AM
by MB•David Last Post
3 373
 
Hi guys . I currently have the A140
02-18-2019 09:31 AM
by stevie200685 Last Post
0 215
 
How did the lock actuator look when you
02-13-2019 03:52 PM
by DrX Last Post
9 1,195
Angry
Richard, if you have taken the shifter
02-12-2019 12:14 PM
by DrX Last Post
6 1,081
Question
Dreaded F, limp mode and fault codes (Multi-page thread 1 2 3 )
Hi DrX, It's a bit unreal. I have been
02-11-2019 10:07 PM
by Gee123 Last Post
20 2,375
 
I still read this forum, but not every
02-11-2019 06:16 PM
by DrX Last Post
23 29,862
 
I also have the fault, C1504 - 009
02-05-2019 04:12 AM
by Bosca Marius Last Post
2 8,284
 
Mercedes A140 1999 petrol. The car
01-10-2019 11:27 AM
by Hanne de Vlieger Last Post
0 275
 
Hi, I have the same problem which I
01-05-2019 08:01 PM
by [email protected] Last Post
2 3,465
 
Hello I have been looking for a
01-04-2019 02:12 AM
by mman0123 Last Post
43 5,235
Exclamation
There could be some trash stuck in the
12-22-2018 06:07 AM
by kodiii Last Post
1 344
 
Wow you dont think i tried that? Last
12-19-2018 02:08 AM
by kodiii Last Post
3 496
Talking
Hi Here I'm strugling aroud the same
12-10-2018 09:09 AM
by RobW168 Last Post
8 7,118
 
I'd try some silicone spray along the
12-10-2018 12:02 AM
by MB•David Last Post
1 283
 
If you bought it from a dealer, you
12-05-2018 03:43 AM
by DrX Last Post
2 517
Unhappy
Sounds like you might need a new
12-04-2018 10:28 AM
by MB•David Last Post
2 409
 
I'm glad you didn't call this forum
11-29-2018 09:46 AM
by forrera Last Post
4 993
 
I am trying to solve the problem of the
11-19-2018 10:05 AM
by crabeyes Last Post
0 353
Post New Thread

Display Options Currently Active Users Moderators
Showing threads 1 to 30 of 1372 19 (0 members & 19 guests) Moderators : 2
 
Forum Tools Search this Forum
Mark This Forum Read
View Parent Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts No new posts Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  

 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome