Comand 2.0 w208 weird issue - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-02-2019, 03:41 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Apr 2019
Location: Spain
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 4 Post(s)
(Thread Starter)
Question Comand 2.0 w208 weird issue

Hi there, first of all I'm new here and I would like to thanks in advance any help I could get from this forum.

Yesterday I was trying to check what hapen with the comand 2.0 of my second hand CLK w208, it had never worked.
When I was going to take it out... see what happened (video link) the unit works by pressing it by the sides!!!! and it goes black again when you releases it.
I don't have any idea what on earth is going on there.

Any help would be appreciate.
Many thanks
Antonio del Hoyo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-14-2019, 10:52 PM
CH4S Artist
Outstanding Contributor
 
Teutone's Avatar
 
Date registered: Sep 2004
Vehicle: 1985 500SEC, 1991 190E 2.6.
Location: Los Angeles / Hannover Germany
Posts: 37,845
Mentioned: 18 Post(s)
Quoted: 1702 Post(s)
Lifetime Premium Member
Quote:
Originally Posted by Antonio del Hoyo View Post
Hi there, first of all I'm new here and I would like to thanks in advance any help I could get from this forum.

Yesterday I was trying to check what hapen with the comand 2.0 of my second hand CLK w208, it had never worked.
When I was going to take it out... see what happened (video link) the unit works by pressing it by the sides!!!! and it goes black again when you releases it.
I don't have any idea what on earth is going on there.

Any help would be appreciate.
Many thanks
Welcome to the forum.
Click 'Forums' on the top toolbar for the drop down menu, and scroll down to W208. Daimler Benz made different versions of same model cars for different parts of the world, so to get the correct information on an international forum like benzworld, location can be important.
Location can be added to your profile by clicking 'User CP.'
You can also search the W208 forum archive by using the google special search on top, the other search function can be quite cumbersome if you are new to it.
I copied your thread to W208.
Cheers
Attached Images
   
Antonio del Hoyo likes this.
Teutone is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > Vintage Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
Real Weird Electrical Issue Jeremy Clarkson W210 E-Class 0 02-01-2019 09:08 AM
1996 c220 Weird Transmission Issue Evan Caillouet W202 C-Class 1 07-09-2018 12:40 PM
Weird Sirius Radio Issue? azkeith W164 M-Class 1 03-08-2017 11:27 AM
2000 W208 CLK430 odd brake issue...or is it? ontheball247 C208/A208 CLK-Class 3 06-16-2012 05:23 AM
Weird electrical issue. Please help me out! dieselsmoke300d W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 4 03-23-2012 05:46 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome