Mercedes-Benz Forum - Search Results
Advanced Search
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Lonnie37
Forum: Audio & Telematics Forum   12-12-2018, 04:12 AM
Replies: 13
Views: 686
Posted By Lonnie37
Working good now guys I had used the antenna...

Working good now guys
I had used the antenna from GPS unit not knowing there was another antenna behind the gps unit and fuse box
Now Iíve attached to that antenna connection a lot better radio...
Forum: Audio & Telematics Forum   12-11-2018, 09:15 PM
Replies: 13
Views: 686
Posted By Lonnie37
Yes checked not on local

Yes checked not on local
Forum: Audio & Telematics Forum   12-09-2018, 08:03 PM
Replies: 13
Views: 686
Posted By Lonnie37
By standard antenna I meant an old car radio...

By standard antenna I meant an old car radio antenna

Not the w211ís amplified shark fin antenna
Forum: Audio & Telematics Forum   12-09-2018, 07:45 PM
Replies: 13
Views: 686
Posted By Lonnie37
Standard antenna is an improvement about 80% now...

Standard antenna is an improvement about 80% now still get static and inside garage no reception at all but itís definitely better but nowhere near as clear as command unit
Forum: Audio & Telematics Forum   12-09-2018, 02:12 PM
Replies: 13
Views: 686
Posted By Lonnie37
Ok thanks I have an old antenna thatís not...

Ok thanks
I have an old antenna thatís not amplified Iíll give that a try this afternoon.
I hadnít thought of trying an unamplified antenna.

The scratchy sound came regardless if car was...
Forum: Audio & Telematics Forum   12-08-2018, 11:49 AM
Replies: 13
Views: 686
Posted By Lonnie37
Itís a little confusing as the original command...

Itís a little confusing as the original command unit did not have an antenna plugged into the back so Iím assuming it all ran thru from the rear via the fibre optics.
So when I checked in the rear...
Forum: Audio & Telematics Forum   12-08-2018, 11:35 AM
Replies: 13
Views: 686
Posted By Lonnie37
No Iím not using the original amp, as Iíve...

No Iím not using the original amp, as Iíve unplugged the antenna connection from the back of that amplifier and connected that onto my 5 metre ext from headunit to back of car, thatís where Iíve...
Forum: Audio & Telematics Forum   12-07-2018, 11:11 PM
Replies: 13
Views: 686
Posted By Lonnie37
Static fm and am after new pioneer radio install w211

Hi I have a 2007 e350 w211 with fibre optic and have replaced command with pioneer z5150 by using aftermarket aerpro harness for plug and play.
Everything worked out great including steering wheel...
Showing results 1 to 8 of 8


 
Forum Jump
 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome