Mercedes-Benz Forum - Search Results
Advanced Search
Showing results 1 to 25 of 300
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Snipersking
Forum: W140 S-Class   04-28-2019, 12:14 PM
Replies: 18
Views: 1,585
Posted By Snipersking
Bro believe it or not all the components you have...

Bro believe it or not all the components you have mentioned were replaced but I think the mechanic did something wrong [emoji20]


Sent from my iPad using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   04-28-2019, 05:41 AM
Replies: 18
Views: 1,585
Posted By Snipersking
35mm lowering springs and shims ???

Yesterday I installed the new shimes but with little improvement, I wonder why the hell front suspension is still stiff !!!


Sent from my iPad using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   04-26-2019, 03:45 PM
Replies: 18
Views: 1,585
Posted By Snipersking
I thought that one first, but the are fine, they...

I thought that one first, but the are fine, they are not hard even, tomorrow am going to replace the shimes and I will post the result.

Wish me luck


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   04-25-2019, 02:50 PM
Replies: 5
Views: 1,756
Posted By Snipersking
What the problem you have been facing before...

What the problem you have been facing before replacing it ?


Sent from my iPad using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   04-25-2019, 01:49 PM
Replies: 18
Views: 1,585
Posted By Snipersking
I am sure no SLS Sent from my iPad using...

I am sure no SLS


Sent from my iPad using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   04-25-2019, 10:22 AM
Replies: 18
Views: 1,585
Posted By Snipersking
I donít believe so the suspension has been...

I donít believe so the suspension has been inspected several times nothing is broken and no rattling or whatsoever, the Shocks are OE and this roughness started gradually.


Sent from my iPad...
Forum: W140 S-Class   04-24-2019, 03:29 PM
Replies: 18
Views: 1,585
Posted By Snipersking
S320 1997 Conventional Sent from my...

S320 1997 Conventional


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   04-24-2019, 11:38 AM
Replies: 18
Views: 1,585
Posted By Snipersking
People my car suffered a very stiff ride, the...

People my car suffered a very stiff ride, the shocks were replaced, other suspension parts has no play at all, I suspect the shims are gone hard. My question is how much does shims affect ride...
Forum: W140 S-Class   01-07-2019, 08:59 PM
Replies: 20
Views: 2,735
Posted By Snipersking
Am about to replace my windshield but am...

Am about to replace my windshield but am concerned about the rain sensor, can I remove it from the old one?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W220 S-Class   12-26-2018, 10:10 AM
Replies: 106
Views: 185,736
Posted By Snipersking
Looks clean, is it difficult to go and check it...

Looks clean, is it difficult to go and check it in person?


Sent from my iPad using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   09-30-2018, 11:12 PM
Replies: 10
Views: 733
Posted By Snipersking
Ok here is the problem I replaced the shocks few...

Ok here is the problem I replaced the shocks few weeks ago because three of them were leaking but the car still stiff, the rear suspension is never serviced before but nothing loss or damaged !!

...
Forum: W140 S-Class   07-10-2018, 11:15 PM
Replies: 5
Views: 471
Posted By Snipersking
Update on the subject Guys is there away...

Update on the subject

Guys is there away any one in the area can contact this company because they literally ignore all my recent emails and the told me the will refund but it has been more than...
Forum: W140 S-Class   07-01-2018, 12:38 AM
Replies: 8
Views: 915
Posted By Snipersking
Yeah I used to have one of these, they are cheap,...

Yeah I used to have one of these, they are cheap, they donít fit as you mentioned and they donít last long


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   07-01-2018, 12:35 AM
Replies: 3
Views: 467
Posted By Snipersking
Yes I have seen this one before I think itís a...

Yes I have seen this one before I think itís a reset


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   06-28-2018, 03:14 AM
Replies: 8
Views: 915
Posted By Snipersking
Too much for a seal [emoji20] Sent...

Too much for a seal [emoji20]



Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   06-26-2018, 11:00 AM
Replies: 8
Views: 915
Posted By Snipersking
Am looking to get both sides too. I hope itís...

Am looking to get both sides too. I hope itís available online


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   05-29-2018, 06:44 AM
Replies: 831
Views: 162,878
Posted By Snipersking
Really!!! Man itís an easy fix, how the hell...

Really!!! Man itís an easy fix, how the hell insurance total a car with broken headlight


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   05-16-2018, 11:27 AM
Replies: 28
Views: 2,590
Posted By Snipersking
Great to hear that, looking forward to see the...

Great to hear that, looking forward to see the engine running ok with no milkshake.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   05-16-2018, 11:11 AM
Replies: 28
Views: 2,590
Posted By Snipersking
The head looks good though I hope itís just this...

The head looks good though I hope itís just this no further issues.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   04-22-2018, 12:57 PM
Replies: 5
Views: 471
Posted By Snipersking
Yes exactly itís 722.6 parts small one and they...

Yes exactly itís 722.6 parts small one and they confirmed they will ship it to Iraq and we have a daily mail from the US but for some reason it was lost


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   04-22-2018, 12:10 PM
Replies: 5
Views: 471
Posted By Snipersking
The problem is the shipping company lost the...

The problem is the shipping company lost the order


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   04-22-2018, 11:33 AM
Replies: 5
Views: 471
Posted By Snipersking
Unhappy Need Help .....

Hi everyone, this time it might be unusual problem am asking to help me out with. It's about this website I set an order from more than 6 months ago, https://www.transmissionpartsusa.com/ I ordered...
Forum: W140 S-Class   03-29-2018, 11:55 AM
Replies: 32
Views: 3,185
Posted By Snipersking
You have to find some alternative because if not...

You have to find some alternative because if not you have to change the ECM as each one has itís special syncing with ignition module


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   03-21-2018, 07:59 AM
Replies: 6
Views: 397
Posted By Snipersking
I had no start problem and it was the MAF sensor...

I had no start problem and it was the MAF sensor which caused the problem. But it throws codes


Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum: W140 S-Class   03-20-2018, 12:51 PM
Replies: 6
Views: 397
Posted By Snipersking
Did you check the MAF sensor Sent from my...

Did you check the MAF sensor


Sent from my iPhone using Tapatalk
Showing results 1 to 25 of 300


 
Forum Jump
 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome