Leak! - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 10-15-2015, 05:37 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Oct 2015
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
(Thread Starter)
Leak!

Today when I went out to my car there was a puddle of what appears to be water (no odor, or color, feels like water and not oily) under my left front tire. I don't think it's ABC fluid unless that is clear like water...

I did use the headlight sprayer once yesterday too.

Anyone know what could be leaking? seems it might have came from the engine and not the suspension but I can't really tell from what I just know it for sure came out of my car.
RenoVanity is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 10-15-2015, 06:32 PM
Moderator
 
bayhas's Avatar
 
Date registered: Oct 2005
Vehicle: SL55, 300SE, GL450, Daytona 955i
Location: Lincoln / Boston - MA
Posts: 10,293
Mentioned: 8 Post(s)
Quoted: 324 Post(s)
Lifetime Premium Member
Garage
Send a message via MSN to bayhas Send a message via Yahoo to bayhas
\check fluids, if nothing is low, check drains... it may be rain water accumulated

Garage:

Mercedes-Benz, W140 S Class S320 (AKA 300SE)

Mercedes-Benz, R230 SL Class SL55 (///AMG)

Mercedes-Benz, X166 GL CLass GL63 (///AMG)

Ducati 999 with Termignoni and CF

Former Mercs:
W164 GL class GL450 (sold) - R129 SL Class SL500 (passed on) - W163 M Class ML430 Designo (passed on) - W140 S Class 500SEL(sold) - W140 S Class S320(sold) - W140 S Class S500(sold) - W140 S Class 500SEL(sold) - W201 190E 2.3(sold)
bayhas is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 10-16-2015, 08:43 AM
BenzWorld Veteran
 
Date registered: Jun 2006
Vehicle: '06 E500, '99 ML430 & '07 SL65 AMG
Location: Charlotte, NC
Posts: 648
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 67 Post(s)
Motor mounts are leaking.
sgaar is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 10-16-2015, 09:31 AM
BenzWorld Member
 
tonyjroy's Avatar
 
Date registered: Apr 2010
Vehicle: 2005 E320(RIP) 2004 SL500
Location: Tucson AZ
Posts: 150
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 10 Post(s)
Quote:
Originally Posted by sgaar View Post
Motor mounts are leaking.
He said is was clear and not oily. Motor mount fluid is oily and dark.
tonyjroy is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 10-16-2015, 07:42 PM
BenzWorld Member
 
Date registered: Oct 2014
Vehicle: 2015 SL550
Location: Chester County, PA
Posts: 58
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 18 Post(s)
If it is coming from behind the wheel, might it be the air conditioning water drain from the evaporator or does that come out in another location?
RocketBoots is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Roadster Forums > R230 SL-Class

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome