Windshield wipers not working when first turned on. 380SL - Page 2 - Mercedes-Benz Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 14 (permalink) Old 05-28-2018, 05:51 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Dec 2015
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 7 Post(s)
(Thread Starter)
thanks everyone for the help thus far. If the problem gets solved I'll post the solution
Hanselmann is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 14 (permalink) Old 05-28-2018, 09:47 AM
Lifetime Premium Member
 
Bauk18's Avatar
 
Date registered: Apr 2017
Vehicle: 560SL 1986 244k miles astral grey / black
Location: Paris, France
Posts: 328
Mentioned: 2 Post(s)
Quoted: 99 Post(s)
Lifetime Premium Member
Garage
Quote:
Originally Posted by nobby View Post
There is a relay under the dash somewheres.

Maybe remove, inspect, re-seat.....or just replace.
@nobby , isn't the relay only for the intermittent function?
Bauk18 is offline  
post #13 of 14 (permalink) Old 05-28-2018, 10:17 AM
Outstanding Contributor
Bob's Your Uncle!
 
nobby's Avatar
 
Date registered: Feb 2005
Vehicle: -----'83 280 SL----- 5 speed....The PIG
Location: Barrie, Ontario, CANADA, eh?
Posts: 28,945
Mentioned: 52 Post(s)
Quoted: 2371 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Bauk18 View Post
@nobby , isn't the relay only for the intermittent function?
Sounds pretty intermittent to me. LOL.
okyoureabeast likes this.

Quote:
Originally Posted by nobby View Post
Donítí ever wrestle with a pig. Youíll both get dirty, but the pig will enjoy it.
Quote:
Originally Posted by rocky raccoon View Post
Soldier on Old Chap. The Pig is you and you are the Pig.




To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
nobby is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 14 (permalink) Old 05-28-2018, 01:22 PM
Lifetime Premium Member
 
Bauk18's Avatar
 
Date registered: Apr 2017
Vehicle: 560SL 1986 244k miles astral grey / black
Location: Paris, France
Posts: 328
Mentioned: 2 Post(s)
Quoted: 99 Post(s)
Lifetime Premium Member
Garage
Quote:
Originally Posted by nobby View Post
Sounds pretty intermittent to me. LOL.
It is!
Bauk18 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Roadster Forums > R/C107 SL/SLC Class

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome