Mercedes-Benz Forum - Reply to Topic
Topic: Need help... C280 m104 722.4 no foward or reverse gears Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
06-18-2019 10:31 PM
zpa001 So what was the out come ??
04-23-2019 06:26 AM
andy_1100 First of all check atf level. I assume you know that atf level is checked with running engine...
Next id check the shifter linkage.. Get under the car make sure it didn't fall off..

722.4xx is a hydraulic transmission.. There are no electrical valves in it, so the issue is in the transmission itself.

As you describe that the car was slow to accellerate.. Did you fell it slipping where engine rpm go up wirhout any speed change?

If you lost vacuum conbections the car will still drive.. Will be rough shifting but will drive..




Sent from my LG-H873 using Tapatalk
04-10-2019 04:03 PM
Mortalomena Vacuum lines that control the auto broken/disconnected/leaking?
04-06-2019 10:09 PM
Flospeed
Quote:
Originally Posted by MB-W202 View Post
shifter...do you feel it engage and then no movement or is it a dead stick? how many miles? check the linkage under the gear box.
When i jack the rear up.... And the put it in drive...no movement... When putting into any gear... No noises or anything... Just dead
04-06-2019 02:35 PM
MB-W202 shifter...do you feel it engage and then no movement or is it a dead stick? how many miles? check the linkage under the gear box.
04-04-2019 09:59 PM
PlaneCrazy I only drive manuals, but am I wrong to guess that 722.4 is still a vacuum-operated auto? Either way, try asking on the W124 forum as well.
04-04-2019 11:42 AM
khomer2 Welcome Flospeed,

Scan for codes and post.


Also, please update your user cp info.
04-04-2019 01:12 AM
Flospeed
Need help... C280 m104 722.4 no foward or reverse gears

Hi... I have a 1996 c280 m104 with a 722.4 auto box.
The issue is... At first, it was accelerating very slow, as if in 3rd gear... Now all of a sudden, there is no gears if i put in drive or reverse... Just no movement. We have put in new atf.... And still nothing... What could the issue be?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome