Mercedes-Benz Forum - Reply to Topic
Topic: Mercedes C250e W205 Stalk Steering Column dont work !PLEASE HELP! Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-17-2018 08:07 AM
speedfoxsf03 hello, in my country we have a recall clearance letter for this issue. So last month I've leave my car for change the steering column. I hope it can help you.
05-15-2018 11:51 AM
ashleyashley Hey so there can be only a few things that can do this

1 check the fuse there is a fuse for the column potentially

2 was th car in an accident if so check th two small cables that come off the steering rack, there should be a minus a plus and two small canbus cables, if the small ones are cut the steering wheel won't function and you won't be able to select gears

3 make sure you eis has not ve tampered with if the eis the unit you put your key in to it's a black box behind the key hole. If there was a can blocker in there or something foreign that can also kill ththe steering wheel

4 lastly check all canbus flexray diagrams
05-15-2018 04:23 AM
radzisz1997 Did someone fix this?
02-22-2018 10:54 AM
ashleyashley hello did you fix this? i have the same issue
12-17-2017 03:24 PM
grzegorzmerc
Mercedes C250e W205 Stalk Steering Column dont work !PLEASE HELP!

I have Mercedes Benz S205 C350e It has problems with steering wheel. All buttons don't work, so I can not change the gears only P mode and the car can not be moved all fuses are ok,I fit new stalk and nothing changed.PLEASE HELP !!
Any idea what is the problem? Thanks

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome