Mercedes-Benz Forum - Reply to Topic
Topic: 2005 C55 amg misfire 5 and 7 Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
09-12-2017 02:15 PM
Shamy
2005 C55 amg misfire 5 and 7

Hi my first post as a recent owner of a C55 amg, need some urgent help

I have a C55 amg I recently purchased. It was smoking when I got it and had an engine overhaul done where I replaced valve stem seals and piston rings. Otherwise car was running ok. Both Cats removed hence just resonator and boxes on the rear. CEL has been disabled by previous owner, think it is a software mod.

Anyhow got the car back a few weeks ago and felt that it was under powered and shaking on idle. Plugged in an OBII and found error of multiple misfires on 5 and 7.

Have taken it back to mechanic whos checked - coils - swopping, leads swopping and spark and replaced plugs still no luck,

Any ideas. Please help

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome