Mercedes-Benz Forum - View Single Post - BAS ETS ESP ABS Lights...Help?
View Single Post
post #8 of (permalink) Old 05-22-2008, 05:28 AM
chealse-tractor
BenzWorld Junior Member
 
chealse-tractor's Avatar
 
Date registered: May 2008
Vehicle: ML270 CDI,(auto-tip) 2003 with 113985 miles +
Location: Scotland, UK
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Wiring

Hi 43sdq

Really appreciate the reply. You have confirmed what we though in that it was down to the wiring being oxidised/ damaged by the water getting in.

The Wire connects to the BAS unit or a black unit on the passenger side below the washer bottle this one end ends in a plug that connects to the unit Ithink it was a black plug in colour and the rest goes hangs down by about 6 inches then goes back up into the the enginee bay but where this goes we are unsure it is a thick mass of wires. The one that was chaffed was a thick brown wire about 3-6mm?? in diameter. From what we can remember off top our heads there are 2 brown and 2 red thick wires the rest are thin different coloured wires.

My partner is going to try and get back to MB again today and speak with the workshop manager and see if he can tell us how far that goes back and where too but if you have any clues they will be greatly received. Least we can rule out the Control box at £950 quid. The laugh is when they did the testing they said they checked the wiring but never said it was chaffed. so we know they never looked at it.

Last edited by chealse-tractor; 05-22-2008 at 06:11 AM.
chealse-tractor is offline  
 
 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome