Mercedes-Benz Forum - View Single Post - 95 E320 awful noise coming from engine, sounds like old an tractor.
View Single Post
post #9 of (permalink) Old 10-31-2017, 09:35 AM
Jayare
Moderator
 
Jayare's Avatar
 
Date registered: Jun 2005
Vehicle: 86 190E 2.3L 16V, 2 95 320TE's, 02 S500
Location: Seminole, FL
Posts: 12,535
Mentioned: 10 Post(s)
Quoted: 1102 Post(s)
Lifetime Premium Member
Quote:
Originally Posted by 320forME View Post
It Hasn't had any engine work done in the last 4 years, wouldn't bad timing components have other symptoms? My last car a 93 300E had the head gasket blow and the shop I took it to FUBARed it and installed the timing sprocket wrong but it would only make a noise after 1500RPM - 2000RPM I called a dedicated MB guy and told me to disconnected the camshaft positioning sensor?? round thing on top front of engine??? so it wouldn't advance and drove it to him who fixed that for me and billed the other shop for it.

This sound is completely different from that. Not sure if that helps or not.
Truthfully, all of us are at a huge disadvantage here and we understand you are trying your best. At this point, I'm out of suggestions other than taking the car to the trusted shop that helped you before. If you go that route, just let us know what the diagnosis is.

Good luck

Jayare

Sent from my XT1080 using Tapatalk
Jayare is online now  
 
 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome