2000 S500 abs & esp error now car doesnt start - Mercedes-Benz Forum

Go Back   Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Sedan Forums > W220 S-Class
New User? Register - Forgot Password

BenzWorld.org is the premier Mercedes-Benz Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2010, 11:38 AM   #1 (permalink)
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Mar 2010
Posts: 5
2000 S500 abs & esp error now car doesnt start

My wife was on the highway abs,bas & esp lights came on she felt the car going up and down not normal smooth feeling 10-15 minutes later she was at a light car shut off and doesn't start back up I need help please

Last edited by 427stroker; 03-22-2010 at 05:26 PM. Reason: more info
427stroker is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-21-2010, 02:33 PM   #2 (permalink)
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Mar 2010
Posts: 5
I also would like let you guys know I changed my brakes on mon 3-15 I didn't bleed them either brakes were working fine just didn't change brake sensors yet because didn't buy them yet. double work I know
427stroker is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2010, 06:28 PM   #3 (permalink)
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Mar 2010
Posts: 5
P1747 Electronic Gear Selector Module: Defective Interaction of CAN
with control unit A1(instrument cluster) this code popped up and i had to start the car from the starter to even get it started. how do i fix this problem
427stroker is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2010, 08:44 PM   #4 (permalink)
BenzWorld Member
 
TheBenZo's Avatar
 
Date registered: Jul 2007
Vehicle: 2005 Mercedes-Benz S500, 1982 300SD, and about 4 other parts cars in rubbermaid bins in the garage
Location: Tacoma
Posts: 306
Check your fuses. Then watch.

1:25+ is where you might want to pay special attention too
__________________
The Benz is a simplistic three-pointed star that represents its domination of the land, the sea, and the air.



"You can't fix stupid!"


Last edited by TheBenZo; 03-25-2010 at 08:48 PM.
TheBenZo is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2010, 08:46 PM   #5 (permalink)
BenzWorld Member
 
TheBenZo's Avatar
 
Date registered: Jul 2007
Vehicle: 2005 Mercedes-Benz S500, 1982 300SD, and about 4 other parts cars in rubbermaid bins in the garage
Location: Tacoma
Posts: 306
TheBenZo is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2010, 09:39 PM   #6 (permalink)
BenzWorld Member
 
lowrinlife's Avatar
 
Date registered: Mar 2007
Vehicle: 2000 s500
Location: Baltimore, Md
Posts: 148
damn good luck let me know how it turns out
__________________


FRESHER THAN A VIRGIN IN DETERGENT
Xbox Live= Bmore SuggaShane
lowrinlife is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2010, 11:58 AM   #7 (permalink)
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Mar 2010
Posts: 5
ok so i took everthing apart and it looked like there was some work done before because the three wires looked like the were pulled and the plastic coating was off a lil and wires were touching. i tryed every were to buy this part they will not sale it even to the shops. so i finally said F-it and took it in to msb. so they call me let me know the cost is 350$ im like wow thats it they said yep. we just reprogramed it and did 3 other things the was factory recalled parts
427stroker is offline   Reply With Quote
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Sedan Forums > W220 S-Class

Bookmarks



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
200 S500 abs esp error need help 427stroker General Mercedes-Benz 1 03-21-2010 10:09 AM
ABS/ESP/BAS error in hot weather ccaglayik W203 C-Class 6 07-16-2009 12:10 AM
2000 W210 BAS/ABS/ESP marcmerc W210 E50 AMG, E55 AMG 2 02-24-2008 05:01 AM
car doesnt start up mjttran W203 C-Class 6 08-28-2007 10:01 PM
car cranks but doesnt start 2kCLK320 W208 CLK Class 3 01-11-2006 05:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:31 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.