2002 e320 a/c not working - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 04-05-2010, 02:38 PM
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Oct 2006
Vehicle: 2002 MB 320e 97,000
Location: Hartford, Ct
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
2002 e320 a/c not working

I tried my ac the other day and it's not working. I have the numbers and codes,
1=100 2=75 3=91 4=94 5=82 6=191 7=00 8=78
codes Eb1234, Eb1417
I took a quick look at the compressor and it does not seem to be turning, (the front most hub remains stationary.
After reading about other similar problems I have the following questions?
Is the compressor not turning because the #7 code is 00 which seems to indicate that I have no refrigerant?
I added R134a last year at this time and I had good A/C but the #7 code had a value of 06 when I first checked it before adding R134a.
Should I try to find a leak by adding some type of refrigerant that will allow me to see where the leak is?
Or should I just add r134a and hope the pressure goes up and then it will turn the compressor on, or does something have to be done to let the system know that there is now refrigerant in the system?
Any help or idea are appreciated.
mdsjsb is offline  
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Sedan Forums > W211 E-Class


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome