OT: Anyone else having problems accessing epc net online? - Mercedes-Benz Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 07-28-2012, 01:53 PM
BenzWorld Senior Member
 
Date registered: Jan 2012
Vehicle: 2001 E320 Wagon; 2002 ML320; 2006 S350
Location: Raleigh, NC
Posts: 542
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
(Thread Starter)
OT: Anyone else having problems accessing epc net online?

After loading Java, it says:

Unable to load resource: (http://epc-prod.startekinfo.com/EPC-...rvlets/epc.jar, 1.30.0.2)

Last edited by todd_raleigh; 07-28-2012 at 02:17 PM.
todd_raleigh is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 07-28-2012, 02:10 PM
Lifetime Premium Member
 
Musikmann's Avatar
 
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 104,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lifetime Premium Member
That link gives me an error too.

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!
Musikmann is offline  
#3 (permalink) Old 07-28-2012, 02:54 PM
BenzWorld Senior Member
 
Date registered: Jan 2012
Vehicle: 2001 E320 Wagon; 2002 ML320; 2006 S350
Location: Raleigh, NC
Posts: 542
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
(Thread Starter)
Right. The link is broken, but did you try to start EPC net online and get the same error? thanks. todd
todd_raleigh is online now  
#4 (permalink) Old 07-28-2012, 02:57 PM
Lifetime Premium Member
 
Musikmann's Avatar
 
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 104,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lifetime Premium Member
I registered just recently so I'm not too familiar with it. I'll look for the program on my hard drive and try to access it.

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!
Musikmann is offline  
#5 (permalink) Old 07-28-2012, 03:30 PM
Lifetime Premium Member
 
Musikmann's Avatar
 
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 104,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lifetime Premium Member
I don't have the proper Java installed but I was able to log in just now. Hoped that helps.

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!
Musikmann is offline  
#6 (permalink) Old 07-28-2012, 04:04 PM
BenzWorld Elite
 
Date registered: Jul 2006
Vehicle: 1999 E55, 2001 E320, 1990 560 SEC, 2004 ML350, 2001 ML55, 1995 S500, 1998 SL500, 2010 E550 Sport zoo
Location: NW Arkansas, La Jolla CA, Hong Kong
Posts: 6,185
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Just a expereince tip - MB online systems like EPC, NetStar are designed for Internet Explorer - Chrome, Firefox, Safari, al;l not so good.

Keep the beat !
fabbrisd1 is online now  
#7 (permalink) Old 07-28-2012, 04:06 PM
Lifetime Premium Member
 
Musikmann's Avatar
 
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 104,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lifetime Premium Member
Quote:
Originally Posted by fabbrisd1 View Post
Just a expereince tip - MB online systems like EPC, NetStar are designed for Internet Explorer - Chrome, Firefox, Safari, al;l not so good. Keep the beat !
Since you mentioned that I am using Firefox but I still have Internet Explorer installed.

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!
Musikmann is offline  
#8 (permalink) Old 07-28-2012, 05:12 PM
BenzWorld Senior Member
 
Date registered: Jan 2012
Vehicle: 2001 E320 Wagon; 2002 ML320; 2006 S350
Location: Raleigh, NC
Posts: 542
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
(Thread Starter)
I upgraded to Java 1.6 earlier in the week and noticed it after that upgrade. I moved back to 1.5 and still have the problem
todd_raleigh is online now  
#9 (permalink) Old 07-28-2012, 06:10 PM
BenzWorld Elite
 
MAVA's Avatar
 
Date registered: May 2006
Vehicle: 95 SL320, 96 S320, 98 S500, 2002 E320 4Matic Wagon & A little 91 5.0 FORD Mustang
Location: El Dorado Hills, California, USA
Posts: 2,861
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
No problems at 5:52

Im a mac user, but it will NOT work with mac or Firefox on windows. I had to use Microsoft Internet Explorer.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	EPC.jpg
Views:	454
Size:	71.1 KB
ID:	459004  
MAVA is online now  
#10 (permalink) Old 07-29-2012, 04:19 AM
BenzWorld Elite
 
brandon671's Avatar
 
Date registered: Jul 2007
Vehicle: 1990 Mercedes-Benz 420 SEL(RIP),1997 Mercedes-Benz E420
Location: Guam,USA
Posts: 1,839
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I'm happy this issue is being dealt with. I have a Mac and it doesn't work, and has never worked therefore I found and settled on Alldatadiy.com. I'm pleased with the amount of information available, and everything else I need to know I come to the forum.
brandon671 is offline  
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Sedan Forums > W210 E-Class


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome