1999 Mercedes Benz A160 - AT Transmission - Mercedes-Benz Forum

Go Back   Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Sedan Forums > W168 A-Class
New User? Register - Forgot Password

BenzWorld.org is the premier Mercedes-Benz Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2005, 05:52 PM   #1 (permalink)
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Nov 2005
Posts: 1
1999 Mercedes Benz A160 - AT Transmission

I recently purchased a 1999 Mercedes Benz A160 that had done 24,000km.

However, it has a couple of problems. When the vehicle is moved from park to drive, the vehicle will make a noticeable thud sound and shudder.
Furthermore, I recently noticed that the warning lamp (orange tri-angle with exclaimation mark) glowing.

Is anyone familiar with this problem? Any suggestions to the cause or possible reasons are much appreciated.
Costie is offline   Reply With Quote
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Sedan Forums > W168 A-Class

Bookmarks



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 11:12 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.