91 300e starting problem - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 04-11-2002, 07:58 PM
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Dec 1998
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
91 300e starting problem

HELLO EVERYONE:<br> <br> I OWN A 91 300E WITH A STARTING PROBLEM. IT STARTS AFTER CRANKING FOR 5-10 SEC. WITH PART THROTTLE WHEN COLD. BUT IT STARTS FINE WITH NO THROTTLE AND ENGINE HOT. IF IT IS LEFT TO SIT FOR MORE THAN 20 MIN., SAME COLD START PROBLEM.<br> I HAVE RECENTLY DONE A TUNE UP, FUEL DISTRIBUTOR, IGNITION COIL, AND FUEL FILTER. WOULD ANYONE HAVE ANY IDEAS??????????<br> <br> THANKS<br> JIM
Guest (MBNZ) is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 04-12-2002, 05:19 PM
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Dec 1998
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Re: 91 300e starting problem

Have your cold start valve and OVP relay check.
Guest (MBNZ) is offline  
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Sedan Forums > W124 E,CE,D,TD Class


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome