300D Electrical issues - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-22-2015, 05:07 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Jul 2015
Vehicle: 1985 300D Turbo
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
300D Electrical issues

So my car had been having problems starting. It wouldn't start even though the starter would click and the battery was charged. A couple weeks ago the starter wouldn't even click. So it sat for a bit. Yesterday I decided to try start it and it started right up. So I drove it a bit and it was fine. This morning however I started it and I was troubleshooting the vacuum system. So I tested a couple lines then turned the car off hooked up my vacuum tester to another line and then i tried to start the car again and I heard the starter click then another click a bit quieter and now I'm not getting any electrical power what so ever. Does anyone know what could have happened? Oh and its a 1985 300 D turbo.
phoenicianbenz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-22-2015, 07:46 PM
BenzWorld Elite
 
Grubeguy's Avatar
 
Date registered: Jan 2006
Vehicle: 73 280SE 4.5, 71 300SEL, 03 BMW Z4, 72 Fiat 850, 80 Triumph TR7, 85 Porsche 911
Location: DC Area
Posts: 2,109
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 95 Post(s)
Send a message via MSN to Grubeguy Send a message via Yahoo to Grubeguy
Check your ground points first. Physically take them off and wire brush both surfaces before putting them back on.
Grubeguy is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-22-2015, 08:38 PM
BenzWorld Member
 
Date registered: Oct 2013
Vehicle: 1982 240D, 1984 Euro 300TD
Location: Alexandria, Virginia
Posts: 289
Mentioned: 2 Post(s)
Quoted: 36 Post(s)
Check your battery terminals for tightness & corrosion.

Happy Motoring, Mark
Mark DiSilvestro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > Vintage Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome