W-107 Climate Control Issues - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-21-2015, 01:02 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Oct 2013
Vehicle: 1997 E320 and 1986 560SL
Location: NC
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
W-107 Climate Control Issues

Hello, have a 1986 560sl and I seem and my entire climate control stopped working. Recently changed my a/c compressor relay and charged Ac and it was working for a while, but all of the sudden I can't get the heat, blower motor or anything to come on. Checked fuses first. Replaced climate control unit with used one and that's not it. Any thoughts on what it might me? Relay somewhere I not aware of? Thoughts and comments much appreciated.
Boyd042873 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 06-21-2015, 05:54 AM
BenzWorld Elite
rumb's Avatar
Date registered: Oct 2012
Vehicle: 1968 250S, 1991 300se, 1998 SL500, 2x 1977 450SEL 6.9. Past MB's; 300SD, 300E, 300TE, 190E, ML420
Location: Colorado
Posts: 2,252
Mentioned: 5 Post(s)
Quoted: 405 Post(s)

The R107 forum can handle this for you.
rumb is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > Vintage Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome