garage find - Page 2 - Mercedes-Benz Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 15 (permalink) Old 01-25-2014, 06:14 AM
BenzWorld Member
 
300E Rida's Avatar
 
Date registered: Feb 2008
Vehicle: '91-300SE,'87-300E,'75-280S,'94-164Q,'95-164LS,'98-GMC,'98-MPV,'00-Range Rover HSE
Location: Nashville, TN.
Posts: 124
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Beautiful vehicle. It makes me miss driving mine. Its sitting in a friends garage waiting for us to start sanding and prepping for paint this summer. Driving my W116 always puts a smile on my face.

Zwei Achtzig Sonderklasse
Drei Hundert Einspritzung.
Drei Hundert Sonderklasse Einspritzung

300E Rida is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 15 (permalink) Old 01-25-2014, 12:55 PM
BenzWorld Member
 
Date registered: Jan 2009
Vehicle: anywhere from '52 300 to 1990 560SEL,and a '93300TE nothing newer, too much trouble....
Location: N L A County
Posts: 361
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 11 Post(s)
somebody else had that same issue.
Switches and fuses.
Just contacts get exposed to humidity and need a little love...
..is my guess too.
.
..oh, and yes, very nice car.
6punkt3 is offline  
post #13 of 15 (permalink) Old 01-27-2014, 03:53 PM
BenzWorld Extremist
 
50$84sd's Avatar
 
Date registered: Oct 2009
Vehicle: 1965 220se w111 *******1984 300sd w126 *******1991 350sd w126
Location: SO CAL USA
Posts: 911
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
That's a real good looking '75 and does look near mint. Good luck with the minor issues. Later.

50$84sd is offline  
post #14 of 15 (permalink) Old 01-28-2014, 06:56 AM
BenzWorld Elite
 
gatorblue92's Avatar
 
Date registered: Dec 2005
Vehicle: 1977 W123.123 1991 W124.090
Location: Delaware
Posts: 3,566
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 353 Post(s)
Beautiful W116. I agree that the switches are most likely the culprit. Additionally I have found that the lock out switch will fail and cause the rest to stop working or work intermittently. I would try to clean the contacts on the switch and see if that fixes it.

1977 MB 240D 4 speed 142K - Long term project car.
1991 MB 300TE 5 speed 271K - Back on the road!
2014 Honda CR-V 33K - Wife's DD
2015 Ford F150 5K - My DD

1979 MB 280E 90K - Sold
1983 MB 240D 238K - Scrapped
1984 MB 300D 347K? - Sold
1987 MB 300E 5 speed 258K - Scrapped
1993 MB 400E 130K - Sold
1995 MB E320 - Sold

gatorblue92 is offline  
post #15 of 15 (permalink) Old 01-30-2014, 12:53 AM
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Jan 2014
Vehicle: not yet
Location: United States
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by mercymercy View Post
I recently bought a 1975 280s that has always been garaged. Unrestored in near mint condition. It did need a front end alignment and new tires. I have rediscovered the pleasure of driving! I need help with an electrical issue with the power windows. They only work periodically and I have checked the fuses and all 4 switches. All ok. It's probably a bad connection or maybe a master relay. Any ideas?
If you don't mind me asking, how much did you snag this beauty for?
ryacura is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > Vintage Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome