300D-"problem on heating time" - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-26-2011, 01:09 AM Thread Starter
BenzWorld Member
 
Date registered: Dec 2009
Vehicle: 1976 300D
Location: Tabaco City, Philippines
Posts: 67
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Send a message via Yahoo to amarbenj
(Thread Starter)
300D-"problem on heating time"

1976 300D with manual transmission...i had to wait more longer, even though my glow plug indicator had already turned off, to start up my benz...sometimes i had to do the switching on twice before it starts up..also sometimes, my glow plug indicator lights up late even after i had already switched on the key ready for start up...i want to fix the problem myself but i dont know where to begin... please help me...thanks
amarbenj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-26-2011, 02:28 PM
BenzWorld Elite
 
1984babybenz's Avatar
 
Date registered: Nov 2009
Vehicle: 1984 190D 2.2
Location: Silver Spring, MD
Posts: 2,458
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Could be the battery going bad. How old are the glow plugs? Old glow plugs cause it to take longer to start up.
1984babybenz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > Vintage Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    w220 problem - "NO CDC" + "NO SOUND" Gordonn2 W220 S-Class 15 09-12-2013 09:24 PM
    "Buggin" - '02 SLK32 - Pics / Dyno / 1/4 mile Time Slips buggin R170 SLK-Class 6 04-19-2009 06:50 PM
    What was your most time "problem free" miketiggy R129 SL-Class 21 09-30-2007 07:38 PM
    Funny, some ammo next time you hear, "nice chick car." Norb R170 SLK-Class 3 10-25-2002 10:22 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome