WIPERS WON"T GO OFF!!! NEED HELP!!! - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 02-08-2010, 06:13 PM Thread Starter
BenzWorld Member
74benzo's Avatar
Date registered: Sep 2009
Vehicle: '74 280
Location: Chattanooga, Tennessee
Posts: 79
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)

I have a '74 280, and my wipers will not turn off. Can someone please help me? They will occasionally stop when the car is stopped or something. I really don't know whats wrong!
74benzo is offline  
Sponsored Links
post #2 of 3 (permalink) Old 03-22-2010, 11:54 PM
BenzWorld Junior Member
Date registered: Mar 2010
Vehicle: 1975 240d w115.117
Location: Galveston Texas
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via AIM to allenb83
You may have a faulty or loose wire in your turn signal assembly. You can unplug the relay from the wiper motor to disable it for the time being if you don't want to ruin your wiper blades. This relay should be a little black 5 prong connection, connected to the round barrell under your hood, near the right drivers side corner, or the relay could be attached to a wire coming out of it. The motor should be connected to the firewall. (firewall= the panel that separates the engine compartment under the hood from the inside drivers seat area). Check your turn signal switch by taking it apart and looking for loose connections or corroded connections/ wires. Hope this helps!
allenb83 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-23-2010, 11:48 AM
BenzWorld Member
Date registered: Feb 2010
Posts: 111
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
another possibility, could be a bad relay (doubt it though) but you can check that by switching two of the relays...if your wipers are good and something else goes hay-wire, then its the relay

Former MB: "Miss Juliana" - 1972 280SEL 4.5
Current MB: 2013 C250
HBguy is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > Vintage Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    S500 Wipers won;t stop on OFF Position. HELP!!!! benzoboy W220 S-Class 8 04-25-2011 04:38 PM
    1996 E320 Hi-Beams won"t work mlk2724 W210 E-Class 2 02-11-2009 06:47 PM
    Australian Import 280SE Won"t Start Aussie116 W116 S, SE, SEL, SD Class 0 08-17-2008 05:14 AM
    Anyone put on "SINGLE BLADE" Wipers, from W209 CLK ? danger450 R170 SLK-Class 0 03-28-2008 02:56 AM
    right "stick" for controlling wipers liquid died? quepao W163 M-Class 0 02-17-2007 01:35 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome