Has no power for a bit - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-12-2009, 11:03 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Jan 2009
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Exclamation Has no power for a bit

1976 300D 115.114

Will start up right away cold and warm, but when cold it has no power at all and almost dies. Severe studdering maybe even missing, if I let off the accelerator it smooths out to a normal idle. This will last anywhere from 5 seconds to almost 1 minuet. About enough time to limp partly around the block, then in a snap, runs totally normal with adequate power.

Not sure if this is related but one of the extra tubes for running diesel purge in the pump has a slow drip of fuel all the time. No matter how I try I can't stop it from dripping (hose clamps and plugs and more hose clamps).

Any ideas?
tvander is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > Vintage Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    OT: A Bit of Culture HalNineThousand R/C107 SL/SLC Class 5 08-11-2008 05:34 PM
    Little bit of power HELP PLEASE!!!! Drakuls R129 SL-Class 0 05-03-2005 08:56 AM
    A Little bit more HP... 2000BEAST W210 E50 AMG, E55 AMG 6 03-04-2003 08:44 AM
    Losing power steering fluid (even a little bit)? ccweems W163 M-Class 1 01-13-2003 07:01 PM
    Need a bit of advice... Mike G. G-Class 14 12-26-2002 08:52 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome